Valikko Sulje

Kaikki harrastustoiminta tauolla 5.4. saakka

Laukaan kunnan heikentyneen koronatilanteen vuoksi keskeytämme seuran harrastustoiminnan kokonaisuudessaan 5.4. saakka. Jo viikko sitten keskeytetyn sisäliikuntatoiminnan lisäksi tämä keskeytys koskee nyt myös kaikkea ulkoliikuntatoimintaa.

Talviurheilutaiturit- ja Sannin sisutreenit -ryhmien osalta keskeytys tarkoittaa todennäköisesti sitä, että tämän talven hiihtoharjoituksia ei enää pystytä jatkamaan 5.4. jälkeen, koska olosuhteet näyttävät sen verran keväisiltä. Kiitos siis kaikille reippaille taitureille ja sisutreenien suksijoille! Ilmoitamme pian Talviurheilutaitureiden osallistujien vanhemmille, mistä lapset voivat hakea pienet palkintonsa talven suorituksista. Sannin sisutreenit jatkuvat keväällä uusin lajein, ilmoitamme siitä myöhemmin. Myös muiden toimintojen käynnistymisestä ilmoitamme heti, kun tilanne selkiytyy. Vipan joukkueiden tärkeimmät viestintäkanavat ovat Nimenhuuto-, Jopox- ja WhatsApp-ryhmät.

Toivotaan, että pääsiäisen jälkeen pääsemme jatkamaan seuratoimintaa vähintäänkin sovelletusti. Nyt nautitaan viimeisistä lumiolosuhteista ja oman perheen kesken liikkumisesta!