Valikko Sulje

Lapset ja nuoret

Info

Vipa panostaa lasten ja nuorten toimintaan

Vihtavuoren pamauksen johtokunta on tehnyt päätöksen panostaa lähivuosina erityisesti lasten ja nuorten liikunnan kehittämiseen. Tavoitteena on suunnata seuratoimintaa vastaamaan yhä paremmin vihtavuorelaisten lasten ja nuorten toiveita sekä järjestää monipuolista toimintaa omalle kylälle, lähelle perheiden arkea.

Aktiivista lasten ja nuorten toimintaa järjestetään tällä hetkellä jalkapallo- ja suunnistusjaostoissa. Lentopalloon, painonnostoon ja soutuun on tulossa vuoden 2020 aikana tutustumiskertoja lapsille ja nuorille. Lisäksi kehitämme kaikille yhteistä liikuntatoimintaa, joka ei ole lajeihin sidottua.

Kaikille yhteiset lasten ja nuorten toiminnat talvella 2020:

  • Sannin sisutreenit 10-13-vuotiaille nuorille maanantaisin klo 17.30-18.30 Vihtavuoren liikuntapuistossa.
  • Avoimet salitreenit sunnuntaisin klo 16.30-18 Vihtavuoren yläkoulun salissa.
  • Sählyä kouluikäisille junioreille keskiviikkoisin klo 18.30-19.30 Vihtavuoren alakoulun salissa.
  • Voimistelukurssit 5-7-vuotiaille ja 8-12-vuotiaille sunnuntaisin 1.3.-22.3. Vihtavuoren alakoulun salissa.
  • Luovaa liikuntaa lapsille -ryhmät tiistai-iltaisin Tähtiniityn päiväkodilla.
  • Hiihtokoulu tulossa, jos lunta saadaan.

Keväällä järjestetään suunnistuskoulu ja kesällä liikuntakerhoja. Ilmoitamme näistä lähempänä lisää.

Lasten ja nuorten toiminnasta tiedotetaan nettisivujen lisäksi seuran Facebook-sivuilla @vihtavuorenpamaus.

Seuratukihanke

Vipa on saanut opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratoiminnan kehittämistukea lasten ja nuorten liikunnan kehittämiseen vuosille 2018-2020. Kehittämistuen avulla lisätään Vihtavuoren alueen liikuntatarjontaa, monipuolistetaan eri lajien harjoittelua, koulutetaan uusia ohjaajia sekä kannustetaan nuoria ja vanhempia seuratoimijoiksi monenlaisissa tehtävissä. Kehittämistoiminnan myötä lisätään yhteistyötä niin seuran jaostojen välillä kuin muiden lähiseudun toimijoiden kanssa. Vihtavuoren koulun ja päiväkotien kanssa suunnitellaan uusia yhteistyön muotoja.

Seuratukihankkeen yhteyshenkilö on Antti Turpeinen ([email protected]).

Tule mukaan!

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana lasten ja nuorten liikunnan kehittämisessä, ota rohkeasti yhteyttä. Yhteistyöllä saamme toimintaa kehitettyä, ja pienikin panos auttaa eteenpäin!

Tällä hetkellä etsimme ohjaajia erityisesti lasten ja nuorten lentopalloon, painonnostoon sekä yleisurheilu-, voimistelu- ja salibandykerhoihin. Myös viestintään kaipaamme lisäkäsiä.

Kerro meille liikuntamuodoista, joita sinä tai lapsesi haluaisitte harrastaa omalla kylällä. Tai ehkä sinulla on mielessä joku muu kehittämisajatus, jota Vipan kannattaisi lähteä viemään eteenpäin. Luodaan yhdessä monipuolisia harrastamisen mahdollisuuksia – lähelle omaa arkea!

Lasten ja nuorten liikunnan kehittäminen on koko seuran yhteistä kehittämistoimintaa ja siitä vastaa johtokunta. Yhteyshenkilö on Salla Turpeinen ([email protected]).