Valikko Sulje

Lapset ja nuoret

Info

Vipa panostaa lasten ja nuorten toimintaan

Vihtavuoren pamauksen johtokunta on tehnyt päätöksen panostaa lähivuosina erityisesti lasten ja nuorten liikunnan kehittämiseen. Tavoitteena on suunnata seuratoimintaa vastaamaan yhä paremmin vihtavuorelaisten lasten ja nuorten toiveita sekä järjestää monipuolista toimintaa omalle kylälle, lähelle perheiden arkea.

Aktiivista lasten ja nuorten toimintaa järjestetään tällä hetkellä jalkapallo- ja suunnistusjaostoissa. Lentopallossa, painonnostossa ja soudussa järjestetään lajikokeiluita ja tutustumiskertoja lapsille ja nuorille. Lisäksi kehitämme kaikille yhteistä liikuntatoimintaa, joka ei ole lajeihin sidottua.

Kaikille yhteiset lasten ja nuorten toiminnat syksyllä 2020:

  • Sannin sisutreenit yli 13-vuotiaille nuorille (avoimet myös aikuisille) tiistaisin klo 17.30-19 Vihtavuoren liikuntapuistossa.
  • Urheilukoulut Vihtavuoren yläkoulun salissa: 5-7-vuotiaat su klo 16.30-17.15, 8-10-vuotiaat su klo 17.15-18 ja 11-14-vuotiaat pe klo 18-19.
  • Sählyvuoro 8-10-vuotiaille alakoulun salissa lauantaisin klo 17-18.
  • Sählyvuoro yli 11-vuotiaille yläkoulun salissa klo 18-19.

Lasten ja nuorten toiminnasta tiedotetaan nettisivujen lisäksi seuran Facebook-sivuilla @vihtavuorenpamaus.

Seuratukihanke

Vipa on saanut opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratoiminnan kehittämistukea lasten ja nuorten liikunnan kehittämiseen vuosille 2018-2020. Kehittämistuen avulla lisätään Vihtavuoren alueen liikuntatarjontaa, monipuolistetaan eri lajien harjoittelua, koulutetaan uusia ohjaajia sekä kannustetaan nuoria ja vanhempia seuratoimijoiksi monenlaisissa tehtävissä. Kehittämistoiminnan myötä lisätään yhteistyötä niin seuran jaostojen välillä kuin muiden lähiseudun toimijoiden kanssa. Vihtavuoren koulun ja päiväkotien kanssa suunnitellaan uusia yhteistyön muotoja.

Seuratukihankkeen yhteyshenkilö on Antti Turpeinen ([email protected]).

Tule mukaan!

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana lasten ja nuorten liikunnan kehittämisessä, ota rohkeasti yhteyttä. Yhteistyöllä saamme toimintaa kehitettyä, ja pienikin panos auttaa eteenpäin!

Tällä hetkellä etsimme ohjaajia erityisesti lasten ja nuorten lentopalloon, painonnostoon sekä voimistelu- ja salibandykerhoihin. Myös viestintään kaipaamme lisäkäsiä.

Luodaan yhdessä monipuolisia harrastamisen mahdollisuuksia – lähelle omaa arkea!

Lasten ja nuorten liikunnan kehittäminen on koko seuran yhteistä kehittämistoimintaa ja siitä vastaa johtokunta. Yhteyshenkilö on Salla Turpeinen ([email protected]).