Valikko Sulje

Lapset ja nuoret

Info

Vipa panostaa lasten ja nuorten toimintaan

Vihtavuoren pamauksen johtokunta on tehnyt päätöksen panostaa lähivuosina erityisesti lasten ja nuorten liikunnan kehittämiseen. Tavoitteena on suunnata seuratoimintaa vastaamaan yhä paremmin vihtavuorelaisten lasten ja nuorten toiveita sekä järjestää monipuolista toimintaa omalle kylälle, lähelle perheiden arkea.

Lasten ja nuorten toimintaa kehitetään sekä lajeittain että kaikille yhteisenä harrasteliikuntatoimintana. Lajitoiminnasta saa lisätietoa jaostojen sivuilta.

Kaikille yhteistä lasten ja nuorten toimintaa kesällä 2021:

 • Sannin sisutreenit yli 13-vuotiaille nuorille (avoimet myös aikuisille) tiistaisin klo 17.30-19 Vihtavuoren liikuntapuistossa.
 • Urheilukoulut Vihtavuoren liikuntapuistossa sunnuntaisin 5-7-vuotiaat klo 14-14.45, 8-10-vuotiaat klo 15-16 ja 11-14-vuotiaat klo 16-17 sekä perjantaisin lisäryhmä noin 5-8-vuotiaille klo 18-19.
  • Ilmoittautumiset ja lisätiedot Laura Koivisto [email protected] tai 0449925337.
  • Toimintamaksu 20 euroa/hlö touko-heinäkuu (yht. 12 harjoitusta). Maksetaan Vipan tilille KSOP FI22 5221 2240 0068 98, viitteeseen osallistujan nimi ja ”urheilukoulu”.
  • Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta.
 • Vipan liikkari 2016-27 syntyneille lapsille keskiviikkoisin klo 18-18.30 Vihtavuoren urheilukentällä.
  • Ensimmäisellä kerralla 9.6. tapaaminen sinisten kuntoilulaitteiden luona.
  • Ohjaajina Elina ja Hanna Alvoittu.
  • Ryhmään voidaan ottaa 15 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset [email protected] Ilmoita lapsen nimi, syntymävuosi ja huoltajan yhteystiedot.
  • Toiminta on Vipan jäsenille maksutonta. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen https://vihtavuorenpamaus.net/jasenyys/
 • Kesäkerhot Vihtavuoren liikuntapuistossa 7.6.-16.7.2021:
  • Kesäkerhoissa tutustutaan Vipan eri lajeihin, lisäksi touhuillaan yhdessä monenlaisten pelien ja leikkien parissa. Mukaan mahtuu myös muutama retkipäivä sekä halukkaille kisailua Vipa-cupin merkeissä. Siis monipuolista liikuntaa ja yhdessäoloa koululaisten kesälomapäiviin!
  • Aikataulu: ma klo 10-12, ti klo 10-14, ke klo 10-12, to klo 10-14, pe klo 10-12. Pitkiin päiviin (ti ja to) sisältyy pieni välipala (mehu ja hedelmä/keksi).
  • Osallistumismaksu kerhoihin 40 euroa/hlö koko kerhokaudelta. Osallistua voi haluamansa osaan kerhoista tai kaikkiin päiviin. Yhteensä tarjolla peräti 29 kerhokertaa kuuden viikon aikana!
  • Ilmoittautuminen ennakkoon kerhojen ohjaajille Sanni Räisäselle tai Laura Olloselle: [email protected] ja puh. 040 823 2661 tai [email protected], 044 012 4999. lapsen nimi, syntymävuosi, mahdolliset allergiat, vanhemman nimi ja yhteystiedot.
  • Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Lasten ja nuorten toiminnasta tiedotetaan nettisivujen lisäksi seuran Facebook-sivuilla @vihtavuorenpamaus.

Seuratukihanke

Vipa sai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratoiminnan kehittämistukea lasten ja nuorten liikunnan kehittämiseen vuosille 2018-2020. Kehittämistuen avulla lisättiin Vihtavuoren alueen liikuntatarjontaa ja panostettiin etenkin matalan kynnyksen harrasteliikuntaan, monipuolistettiin eri lajien harjoittelua, koulutettiin uusia ohjaajia sekä kannustettiin nuoria ja vanhempia seuratoimijoiksi monenlaisissa tehtävissä. Kehittämistoiminnan myötä lisättiin yhteistyötä niin seuran jaostojen välillä kuin muiden lähiseudun toimijoiden kanssa.

Hanke oli erittäin onnistunut ja lisäsi merkittävästi lasten ja nuorten toimintaa Vihtavuoressa. Saimme seuraan upeita ohjaajia, jotka ovat jatkaneet edelleen monipuolisen liikunnan ja urheilun järjestämistä lapsille. Seuraavaksi pyrimme vakiinnuttamaan hankkeessa aloitettua toimintaa sekä edelleen kehittämään sitä eteenpäin harrastajien toivomusten suunnassa.

Vipan seuratukihanke palkittiin Laukaan vuoden 2020 urheilutekona! Lämmin kiitos kaikille hankkeessa mukana olleille!

Tule mukaan!

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana lasten ja nuorten liikunnan kehittämisessä, ota rohkeasti yhteyttä. Yhteistyöllä saamme toimintaa kehitettyä, ja pienikin panos auttaa eteenpäin!

Etsimme ohjaajia jalkapalloon, lentopalloon, painonnostoon, suunnistukseen ja monipuoliseen liikuntakerhotoimintaan. Myös viestintään kaipaamme lisäkäsiä.

Luodaan yhdessä monipuolisia harrastamisen mahdollisuuksia – lähelle omaa arkea!

Lasten ja nuorten liikunnan kehittäminen on koko seuran yhteistä kehittämistoimintaa ja siitä vastaa johtokunta. Yhteyshenkilö on Salla Turpeinen ([email protected]).