Valikko Sulje

Lapset ja nuoret

Info

Vipa panostaa lasten ja nuorten toimintaan

Vihtavuoren pamauksen johtokunta on tehnyt päätöksen panostaa lähivuosina erityisesti lasten ja nuorten liikunnan kehittämiseen. Tavoitteena on suunnata seuratoimintaa vastaamaan yhä paremmin vihtavuorelaisten lasten ja nuorten toiveita sekä järjestää monipuolista toimintaa omalle kylälle, lähelle perheiden arkea.

Lasten ja nuorten toimintaa kehitetään sekä lajeittain että kaikille yhteisenä harrasteliikuntatoimintana. Lajitoiminnasta saa lisätietoa jaostojen sivuilta.

Kaikille Vipan jäsenille yhteistä lasten ja nuorten toimintaa:

  • Sählykerho 5-7-vuotiaille liikuntahallissa torstaisin klo 17-18. Vastuuhenkilö Jaakko Sipinen, puh. 040-5882860.
  • Sählykerho 8-10-vuotiaille liikuntahallissa perjantaisin klo 16-17. Vastuuhenkilö Mikko Turpeinen, puh.045-1887077.
  • Sählykerho yli 11-vuotiaille nuorille liikuntahallissa lauantaina klo 18-19. Vastuuhenkilö Antti Turpeinen, puh. 050-3724777.
  • Sählykerho 7-10-vuotiaille tytöille  liikuntahallissa sunnuntaina klo 17-18. Vastuuhenkilö Kaisa Malmberg puh. 044-3262979.
  • Suunnistusliikkari 5-10-vuotiaille lapsille tiistaisin Vihtavuoren ympäristössä sisä- ja ulkotiloissa klo 17-18. Vastuuhenkilö Arto Valkonen, puh. 040-7509563.
  • Vipan liikkari 2016-27 syntyneille lapsille keskiviikkoisin klo 18-18.30 Vihtavuoren urheilukentällä. Ohjaajina Elina ja Hanna Alvoittu ([email protected]).

Lasten ja nuorten toiminnasta tiedotetaan nettisivujen lisäksi seuran Facebook-sivuilla @vihtavuorenpamaus.

Seuratukihanke

Vipa sai opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää seuratoiminnan kehittämistukea lasten ja nuorten liikunnan kehittämiseen vuosille 2018-2020. Kehittämistuen avulla lisättiin Vihtavuoren alueen liikuntatarjontaa ja panostettiin etenkin matalan kynnyksen harrasteliikuntaan, monipuolistettiin eri lajien harjoittelua, koulutettiin uusia ohjaajia sekä kannustettiin nuoria ja vanhempia seuratoimijoiksi monenlaisissa tehtävissä. Kehittämistoiminnan myötä lisättiin yhteistyötä niin seuran jaostojen välillä kuin muiden lähiseudun toimijoiden kanssa.

Hanke oli erittäin onnistunut ja lisäsi merkittävästi lasten ja nuorten toimintaa Vihtavuoressa. Saimme seuraan upeita ohjaajia, jotka ovat jatkaneet edelleen monipuolisen liikunnan ja urheilun järjestämistä lapsille. Seuraavaksi pyrimme vakiinnuttamaan hankkeessa aloitettua toimintaa sekä edelleen kehittämään sitä eteenpäin harrastajien toivomusten suunnassa.

Vipan seuratukihanke palkittiin Laukaan vuoden 2020 urheilutekona! Lämmin kiitos kaikille hankkeessa mukana olleille!

Tule mukaan!

Jos olet kiinnostunut olemaan mukana lasten ja nuorten liikunnan kehittämisessä, ota rohkeasti yhteyttä vastuuhenkilöihin ja jaostoihin. Yhteistyöllä saamme toimintaa kehitettyä, ja pienikin panos auttaa eteenpäin! Erityisesti viestintään kaipaamme lisäkäsiä.

Luodaan yhdessä monipuolisia harrastamisen mahdollisuuksia – lähelle omaa arkea!