Valikko Sulje

Painonnosto

Uutiset

Koronarajoituksia puretaan ja kesätoimintaa suunnitellaan

Laukaan kunta on tiedottanut tänään 5.5.2021 koronarajoitusten purkamisesta. Laukaan koronatyöryhmän päätöksellä rajoitukset puretaan kunnan liikuntatiloissa maanantaista 10.5.2021 alkaen. Vakiovuorot voivat siis jatkua normaalisti, ottaen huomioon hygieniaohjeet sekä AVIN:n määräykset. Vipan toiminnan osalta tämä tarkoittaa mm. sitä, että painonnostajat voivat jatkaa treenejään kuntosalilla ja lentopalloilijat pääsevät aloittamaan treenejä saleissa. Rantalentopallokauden käynnistyminen on vielä olosuhteiden osalta epävarmaa. Vipan suunnistuksen kuntorastit ovat alkaneet omatoimirasteilla, jotka jatkuvat ainakin toukokuun ajan. Rastit ovat kierrettävissä omatoimisesti tiistaista sunnuntaihin. Lisätietoja suunnistusjaoston sivuilta. Suunnistuskoulun pitämistä suunnitellaan myöhempään kesäajankohtaan. Vipan jalkapalloilijoiden treenit ovat olleet käynnissä jo useamman viikon. Harjoitusajat ja tapahtumat ovat esillä joukkueiden omissa palveluissa Jopoxissa ja Nimenhuudossa, ja treeneistä voi kysellä jalkapallojaoston sivujen yhteyshenkilöiltä. Kaikkiin joukkueisiin mahtuu vielä lisää pelaajia, joten tervetuloa! Vipan soutujaosto on myös aloittanut harjoittelun ja saanut kirkkoveneet huollettua kesän koitoksia varten. Vipan lasten ja nuorten kesätoiminnan suunnittelu on hyvässä vauhdissa. Toivottavasti koronatilanne paranee odotetusti ja pääsemme järjestämään suunniteltua toimintaa ja tapahtumia. Seuran kesätyöntekijöiksi

Lue juttu »

Menestystä painonnostossa.

Mennyt korona-pandemia vuosi 2020 ei täysin lannistanut Vihtavuoren Pamauksen painonnostajia, muutamissa kilpailuissa päästiin käymään ja tuloksiakin saavutettiin. Parhaimmat saavutukset teki mestaruusluokkaan kuuluva Sonja Hartio, 23 v SM kulta ja Pohjoismaiden hopea. Vihtavuoren Pamaus valitsivat hänet seuran parhaaksi vuodelta 2020. Kuvassa valmentaja Toni Puurunen luovuttaa Sonjalle voitto pokaalit. Myös muidenkin kilpailijoiden tulokset ovat arvokkaat. Iiro Karvinen on luokiteltu I lk:n nostajaksi. Parhaat saavutukset SM viides Etelä-Suomen mestaruus hopea ja K-S piirin mestaruus.Piirinmestaruuden voitti myös Ilpo Viitala ja Salla Ihalainen sai hopeaa sekä Heikki Kauhanen oli viides. Heikki tempaisi Joensuussa sarjassa v 60 SE. Aino Harju oli pm kolmas ja peruskoululaisten SM kisojen viides. Ainon tulos 43+61=104 kg ylittää N20 sarjan IIlk:n ja N yleisensarjan III lk:n. Kuluva vuosi 2021 on osittaen hämärän peitossa, mitä kilpailuja saa järjestää, mutta toivotaan että päästään takaisin normaalitasolle treenaamaan ja kisaamaan. Toivotaan kaikille urheilijoille menestystä vuonna 2021.

Lue juttu »

Sisäliikuntatauko jatkuu, ulkopelikausi käynnistyi

Laukaan kunta on viime viikolla lingonnut Vihtavuoren ja Leppäveden tekonurmilta lunta pois, minkä ansiosta kentät ovat lähes sulaneet. Vihtavuoressa päästiin tiistaina aloittamaan jalkapallon treenikausi ulkona. Räntäsade teki kentän liukkaaksi, mutta innokkaat 14-15-syntyneiden joukkue sekä 06-syntyneiden yhdistelmäjoukkue pääsivät mukavasti pelin makuun. Jalkapallon ulkokausi on siis käynnistynyt eikä sisätreenejä salissa enää jatketa. Suunnistuksen kuntorastikausi alkaa parin viikon päästä 20.4. Vuonteelta omatoimirastein ja koronarajoituksin. Lisätietoja suunnistusjaoston Kuntorastit-alasivulta. Laukaan kunta on päättänyt jatkaa kunnan tilojen käyttörajoituksia 18.4. saakka seuraavasti: Kunnan sisäliikuntatilat pidetään suljettuina kaikelta koulun ulkopuoliselta toiminnalta. Liikuntatilojen käyttörajoitus ei koske aikuisten, lasten eikä nuorten maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoimintaa joukkue- ja kontaktilajeissa eikä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua. Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna normaalisti. Ulkoliikuntapaikkojen varauksia ole peruttu. Kaikkea ulkoliikunta suositellaan koronarajoitukset huomioiden. Lasten ja nuorten harrastustoiminta kunnan tiloissa on keskeytetty. Sisäliikuntarajoitukset tarkoittavat Vipan kannalta sitä, että painonnoston ja lentopallon harjoittelu sekä sählykerhot ovat edelleen tauolla. Tiedotamme toiminnan alkamisesta heti kun tilanne selviää.

Lue juttu »