Valikko Sulje

Painonnosto

Uutiset

Menestystä painonnostossa.

Mennyt korona-pandemia vuosi 2020 ei täysin lannistanut Vihtavuoren Pamauksen painonnostajia, muutamissa kilpailuissa päästiin käymään ja tuloksiakin saavutettiin. Parhaimmat saavutukset teki mestaruusluokkaan kuuluva Sonja Hartio, 23 v SM kulta ja Pohjoismaiden hopea. Vihtavuoren Pamaus valitsivat hänet seuran parhaaksi vuodelta 2020. Kuvassa valmentaja Toni Puurunen luovuttaa Sonjalle voitto pokaalit. Myös muidenkin kilpailijoiden tulokset ovat arvokkaat. Iiro Karvinen on luokiteltu I lk:n nostajaksi. Parhaat saavutukset SM viides Etelä-Suomen mestaruus hopea ja K-S piirin mestaruus.Piirinmestaruuden voitti myös Ilpo Viitala ja Salla Ihalainen sai hopeaa sekä Heikki Kauhanen oli viides. Heikki tempaisi Joensuussa sarjassa v 60 SE. Aino Harju oli pm kolmas ja peruskoululaisten SM kisojen viides. Ainon tulos 43+61=104 kg ylittää N20 sarjan IIlk:n ja N yleisensarjan III lk:n. Kuluva vuosi 2021 on osittaen hämärän peitossa, mitä kilpailuja saa järjestää, mutta toivotaan että päästään takaisin normaalitasolle treenaamaan ja kisaamaan. Toivotaan kaikille urheilijoille menestystä vuonna 2021.

Lue juttu »

Sisäliikuntatauko jatkuu, ulkopelikausi käynnistyi

Laukaan kunta on viime viikolla lingonnut Vihtavuoren ja Leppäveden tekonurmilta lunta pois, minkä ansiosta kentät ovat lähes sulaneet. Vihtavuoressa päästiin tiistaina aloittamaan jalkapallon treenikausi ulkona. Räntäsade teki kentän liukkaaksi, mutta innokkaat 14-15-syntyneiden joukkue sekä 06-syntyneiden yhdistelmäjoukkue pääsivät mukavasti pelin makuun. Jalkapallon ulkokausi on siis käynnistynyt eikä sisätreenejä salissa enää jatketa. Suunnistuksen kuntorastikausi alkaa parin viikon päästä 20.4. Vuonteelta omatoimirastein ja koronarajoituksin. Lisätietoja suunnistusjaoston Kuntorastit-alasivulta. Laukaan kunta on päättänyt jatkaa kunnan tilojen käyttörajoituksia 18.4. saakka seuraavasti: Kunnan sisäliikuntatilat pidetään suljettuina kaikelta koulun ulkopuoliselta toiminnalta. Liikuntatilojen käyttörajoitus ei koske aikuisten, lasten eikä nuorten maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoimintaa joukkue- ja kontaktilajeissa eikä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua. Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna normaalisti. Ulkoliikuntapaikkojen varauksia ole peruttu. Kaikkea ulkoliikunta suositellaan koronarajoitukset huomioiden. Lasten ja nuorten harrastustoiminta kunnan tiloissa on keskeytetty. Sisäliikuntarajoitukset tarkoittavat Vipan kannalta sitä, että painonnoston ja lentopallon harjoittelu sekä sählykerhot ovat edelleen tauolla. Tiedotamme toiminnan alkamisesta heti kun tilanne selviää.

Lue juttu »

Kaikki harrastustoiminta tauolla 5.4. saakka

Laukaan kunnan heikentyneen koronatilanteen vuoksi keskeytämme seuran harrastustoiminnan kokonaisuudessaan 5.4. saakka. Jo viikko sitten keskeytetyn sisäliikuntatoiminnan lisäksi tämä keskeytys koskee nyt myös kaikkea ulkoliikuntatoimintaa. Talviurheilutaiturit- ja Sannin sisutreenit -ryhmien osalta keskeytys tarkoittaa todennäköisesti sitä, että tämän talven hiihtoharjoituksia ei enää pystytä jatkamaan 5.4. jälkeen, koska olosuhteet näyttävät sen verran keväisiltä. Kiitos siis kaikille reippaille taitureille ja sisutreenien suksijoille! Ilmoitamme pian Talviurheilutaitureiden osallistujien vanhemmille, mistä lapset voivat hakea pienet palkintonsa talven suorituksista. Sannin sisutreenit jatkuvat keväällä uusin lajein, ilmoitamme siitä myöhemmin. Myös muiden toimintojen käynnistymisestä ilmoitamme heti, kun tilanne selkiytyy. Vipan joukkueiden tärkeimmät viestintäkanavat ovat Nimenhuuto-, Jopox- ja WhatsApp-ryhmät. Toivotaan, että pääsiäisen jälkeen pääsemme jatkamaan seuratoimintaa vähintäänkin sovelletusti. Nyt nautitaan viimeisistä lumiolosuhteista ja oman perheen kesken liikkumisesta!        

Lue juttu »