Valikko Sulje

Vihtavuoren Pamaus

Info

Yleisseura Vihtavuoren Pamaus

Vihtavuoren pamaus (ViPa) on monilajinen urheiluseura, jonka kotipaikka on Laukaan Vihtavuori. Seurassa on viisi lajijaostoa: jalkapallo, lentopallo, painonnosto, soutu ja suunnistus. Vihtavuoren Pamaus panostaa erityisesti lasten ja nuorten liikuttamiseen.

Jäseniä Vihtavuoren Pamauksessa on 670.  Suurimmat jaostot jäsenmääriltään ovat jalkapallo, soutu ja suunnistus.

Vihtavuoren Pamaus tarjoaa mahdollisuuksia harrastaa kunto- ja terveysliikuntaa sekä kilpaurheilua useassa eri lajissa ja monenlaisista taustoista ja lähtökohdista tuleville lapsille, nuorille ja aikuisille jokaisen liikkujan tarpeiden ja edellytysten mukaisesti. Vipassa pääsee myös osallistumaan liikuntaan liittyvään yhdistystoimintaan. Lue myös ViPan historiasta.

Tutustu toimintaamme ja tule rohkeasti kokeilemaan sinua kiinnostavia lajia! 

ViPassa viisi lajijaostoa ja johtokunta

Yleisseura Vipan toimintaa ohjaa seuran johtokunta, jota vetää seuran puheenjohtaja. Seuran johtokunnassa on edustajat jokaisesta jaostosta, yleensä niiden puheenjohtajat. Jokainen jaosto vastaa itsenäisesti toiminnastaan. Tutustu jaostojen toimintaan niiden sivuilla sekä seuran ja jaostojen yhteyshenkilöihin. Seuran talous perustuu pääosin jäsenmaksuihin, mahdollisiin lajikohtaisiin toimintamaksuihin, avustuksiin ja hanketukiin sekä talkootyöhön ja muuhun varainhankintaan.

Vihtavuoren pamaus panostaa lapsiin ja nuoriin

Vihtavuoren Pamaus panostaa erityisesti lasten ja nuorten toimintaan. Seura on saanut tähän tarkoitukseen Opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratoiminnan kehittämistukea vuosille 2018–2020. Tavoitteena on parantaa ja monipuolistaa lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia Laukaan Vihtavuoressa. Lue lisää lasten ja nuorten toiminnasta ViPassa.

Yhteistyökumppanit