Valikko Sulje

Soutu

Uutiset

SM-kultaa ja hopeaa Vipan sekajoukkueelle Sulkavalta

Vihtavuoren pamauksen (Vipa) sekajoukkue voitti kultaa 2000 metrillä ja hopeaa normaalimatkalla 10 km Sulkavalla 27.–28.8.2022 soudetuissa kirkkoveneiden lyhyen ja normaalimatkan SM-kilpailuissa. SM-kulta oli Vipan historian ensimmäinen lyhyiden matkojen SM-kulta. Ylivoimainen voitto Vipan 2000 metrin voittoaika 7:29:2 (min) oli ylivoimainen lähes viiden sekunnin erolla hopealle soutaneeseen Takon soutajiin Tampereelta. Kolmanneksi tuli Kouvolan soutajat. Vipan menestys jatkui sekajoukkueiden normaalimatkalla 10 kilometrin kilpailuissa ja tuloksena oli SM-hopeaa ajalla 35:51:8. Normaalimatkan voitti Takon soutajat ja kolmanneksi soutivat Kouvolan soutajat. Sekajoukkueiden sarjaan osallistui kahdeksan kovatasoista joukkuetta. Vihtavuoren pamauksen soutujaoston puheenjohtaja ja itsekin joukkueessa soutanut Heli Peltola iloitsee joukkueen menestyksestä. -Erot lyhyillä matkoilla joukkueiden välillä ovat pieniä ja menestys sekunneista tai sekunnin kymmenesosista kiinni. Voitto tuli hyvällä vauhdinjaolla ja teknisesti puhtaalla, pitkällä vedolla ja upealla yhteen soutamisella. 10 kilometrin kilpailuissa joukkue kokosi erinomaisesti itsensä ja voitti pienellä marginaalilla SM-hopeaa. – Lähdimme kilpailuun haastamaan kirkkovenesoudun suurseuroja ja onnistuimme täydellisesti. Vihdoinkin Vipalle tuli kirkkain SM-mitali ja hopeaa lyhyiden

Lue juttu »

Kalevan kierroksen soutu 2.7.2022 Jyväskylässä

Vihtavuoren pamaus järjestää Kalevan kierroksen soudun lauantaina 2.7. Jyväskylässä. Kilpailumatka on 26 km ja kilpailutavat ovat yksinsoutu, vuorosoutu, parisoutu tai melonta. Samalla reitillä on soudettu useampana vuonna muun muassa kirkkoveneiden keskimatkan SM-kilpailut. Kilpailukeskuksena toimii hotelli Alba, Ahlmaninkatu 5, Jyväskylä. Kilpailu soudetaan kahdessa lähdössä niin, että samaa venettä voi käyttää molemmissa lähdöissä. Lähtö 1 klo 10.00 yksiköt, klo 10.12 vuorosoutuveneet sekä melojat ja klo 10.18 parisoutuveneet Lähtö 2 klo 14.30 yksiköt, klo 14.42 vuorosoutuveneet, melojat ja parisoutuveneet yhtä aikaa. Kilpailu järjestetään avoimena kilpailuna. Kilpailuun osallistuville tarjotaan keittolounas sekä kilpailumitali. Majoitus Kysy majoitusta rennosta ja hyvästä ruoasta tunnetusta Hotelli Albasta Lisätiedot ja ilmoittautuminen Kalevan kierroksen verkkosivuilla.  

Lue juttu »

Vipan liikuntaleirit kesällä 6.6. alkaen

Järjestämme Vihtavuoren liikuntapuistossa kesällä 2022 kolme liikunnallista päiväleiriä lapsille ja nuorille.  Leiripäiviin sisältyy välipala. Alkukesän leiri 6.6. – 17.6. arkipäivisin klo 10 – 14 6 -13 -vuotiaille lapsille Liikunnallinen pelailuleiri 27.6. – 1.7. joka päivä klo 10 – 14  8 – 14 -vuotiaille lapsille Keskikesän kesäleiri 4.7. -15.7. arkipäivisin klo 10 – 14 6 -13 -vuotiaille   Leirien hinta on  25 €/henkilö. Leireille on paikkoja rajoitettu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Ilmoittaudu Laura Ollonselle, laura.ollonen (at) gmail.com, p. 044 0124 999 Ilmoittautumisia pyydetään viimeistään kolme päivää ennen leirin alkua. Poikkeuksena on ensimmäinen leiri, johon tulee ilmoittautua 5.6. mennessä. Ilmoita lapsen nimi, syntymävuosi, mahdolliset allergiat, vanhemmat nimi & yhteystiedot. Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Lue juttu »