Valikko Sulje

Soutu

Uutiset

Sisäliikuntatauko jatkuu, ulkopelikausi käynnistyi

Laukaan kunta on viime viikolla lingonnut Vihtavuoren ja Leppäveden tekonurmilta lunta pois, minkä ansiosta kentät ovat lähes sulaneet. Vihtavuoressa päästiin tiistaina aloittamaan jalkapallon treenikausi ulkona. Räntäsade teki kentän liukkaaksi, mutta innokkaat 14-15-syntyneiden joukkue sekä 06-syntyneiden yhdistelmäjoukkue pääsivät mukavasti pelin makuun. Jalkapallon ulkokausi on siis käynnistynyt eikä sisätreenejä salissa enää jatketa. Suunnistuksen kuntorastikausi alkaa parin viikon päästä 20.4. Vuonteelta omatoimirastein ja koronarajoituksin. Lisätietoja suunnistusjaoston Kuntorastit-alasivulta. Laukaan kunta on päättänyt jatkaa kunnan tilojen käyttörajoituksia 18.4. saakka seuraavasti: Kunnan sisäliikuntatilat pidetään suljettuina kaikelta koulun ulkopuoliselta toiminnalta. Liikuntatilojen käyttörajoitus ei koske aikuisten, lasten eikä nuorten maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoimintaa joukkue- ja kontaktilajeissa eikä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua. Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna normaalisti. Ulkoliikuntapaikkojen varauksia ole peruttu. Kaikkea ulkoliikunta suositellaan koronarajoitukset huomioiden. Lasten ja nuorten harrastustoiminta kunnan tiloissa on keskeytetty. Sisäliikuntarajoitukset tarkoittavat Vipan kannalta sitä, että painonnoston ja lentopallon harjoittelu sekä sählykerhot ovat edelleen tauolla. Tiedotamme toiminnan alkamisesta heti kun tilanne selviää.

Lue juttu »

Kaikki harrastustoiminta tauolla 5.4. saakka

Laukaan kunnan heikentyneen koronatilanteen vuoksi keskeytämme seuran harrastustoiminnan kokonaisuudessaan 5.4. saakka. Jo viikko sitten keskeytetyn sisäliikuntatoiminnan lisäksi tämä keskeytys koskee nyt myös kaikkea ulkoliikuntatoimintaa. Talviurheilutaiturit- ja Sannin sisutreenit -ryhmien osalta keskeytys tarkoittaa todennäköisesti sitä, että tämän talven hiihtoharjoituksia ei enää pystytä jatkamaan 5.4. jälkeen, koska olosuhteet näyttävät sen verran keväisiltä. Kiitos siis kaikille reippaille taitureille ja sisutreenien suksijoille! Ilmoitamme pian Talviurheilutaitureiden osallistujien vanhemmille, mistä lapset voivat hakea pienet palkintonsa talven suorituksista. Sannin sisutreenit jatkuvat keväällä uusin lajein, ilmoitamme siitä myöhemmin. Myös muiden toimintojen käynnistymisestä ilmoitamme heti, kun tilanne selkiytyy. Vipan joukkueiden tärkeimmät viestintäkanavat ovat Nimenhuuto-, Jopox- ja WhatsApp-ryhmät. Toivotaan, että pääsiäisen jälkeen pääsemme jatkamaan seuratoimintaa vähintäänkin sovelletusti. Nyt nautitaan viimeisistä lumiolosuhteista ja oman perheen kesken liikkumisesta!        

Lue juttu »

Sisäliikuntatoiminta keskeytyy kahdeksi viikoksi

Laukaan kunnan asettamien uusien koronarajoitustoimien myötä Vipan sisäliikuntatoiminta keskeytyy reiluksi kahdeksi viikoksi eli ajalle 19.3.-5.4.2021. Ulkoliikuntatoiminta ja ulkotreenit jatkuvat normaalisti. Alla tiedote Laukaan kunnan sivuilta: Kahden edellisen viikon aikana Laukaassa on todettu yhteensä 21 tartuntaa ja lisäksi tällä viikolla on todettu torstaihin mennessä 10 tartuntaa. Näillä tartuntamäärillä Laukaa täyttää kiihtymisvaiheen kriteerit. Epidemian hillitsemiseksi on tarpeen ottaa käyttöön uusia määräaikaisia rajoituksia. Tartuntojen kokonaismäärän noususta johtuen sekä tartuntatietojen tarkennuttua, Laukaan kunnan koronaryhmä päätti tänään 18.3.2021 kokouksessaan seuraavien koronarajoitusten käyttöönotosta ajalle 19.3.-5.4.2021: Kunnan sisäliikuntatilat suljetaan 5.4.2021 asti kaikelta koulun ulkopuoliselta toiminnalta. Lasten ja nuorten harrastustoiminta keskeytetään kunnan tiloissa 5.4.2021 asti. Koulut rajaavat koulukohtaisilla päätöksillä ajalla 19.3.-5.4.2021 pois toiminnan, joka ei suoraan liity opetukseen tai oppilashuoltoon, ja jota ei pystytä toteuttamaan saman ryhmän puitteissa kuin muuta koulun toimintaa. Nuorisotilat ovat suljettuina 5.4.2021 asti. Kansalaisopistotoiminta siirtyy etäopetukseen tai rajatuissa ulkotiloissa tapahtuvaan opetukseen niiltä osin kuin mahdollista. Muilta osin kansalaisopiston toiminta on keskeytettynä 5.4.2021 asti. Kirjastot

Lue juttu »