Valikko Sulje

Soutu

Info

Vihtavuoren pamauksen soutujaosto

Vihtavuoren pamauksen (Vipa) soutujaosto tarjoaa kirkkovene- ja pienvenesoutuun hyvät puitteet ja innostavan yhteisön Jyvässeudulla. Vipan soutujaostossa on noin 40 aktiivista kilpa- ja kuntosoutajaa. Osa soutajista tartuu airoon ensimmäistä kertaa ja toiset ovat soutaneet jo kolmekymmentä vuotta.

Osallistumme moniin soututapahtumiin kuten Jyväsjärvi-soutuun  ja Sulkavan suursoutuihin joka kesä. Vipan soutajat ovat kilpailleet menestyksekkäästi myös kirkkoveneiden ja pienveneiden SM-kilpailuissa sekä sisäsoudun SM-kilpailuissa. Tutustu puuvenesoudun kilpailukalenteriin ja kilpailutuloksiin.

 

Kirkkovenesoutua ja pienvenesoutua Jyväskylässä ja Laukaassa

Kirkkoveneharjoituksia järjestämme kesäisin kahdesti viikossa toukokuusta alkaen. Soudamme kahdelle vesistöllä, vuoroin Jyväskylästä hotelli Albasta Jyväsjärvelle ja Päijänteelle ja Laukaasta Taidekeskus Järvilinnasta Leppävedelle. Muutaman kerran kesässä järjestämme pidempiä retkisoutuja lähialueen vesistöille ja joskus kauemmaksikin.

Jaoston pienveneitä säilytetään venevajassa Taidekeskus Järvilinnan  rannassa, josta pienvenesoutajien on helppo lähteä harjoituslenkille yksin tai yhdessä toisten soutajien kanssa.

Talvisin tarjoamme soutajille ohjattuja sisäsoutu- ja kuntopiiriharjoituksia sekä hiihto- ja soutuleirejä.

Soutuharjoitukset ja muut tapahtumat Nimenhuudossa

Yhteisharjoitukset, kilpailut ja muut mukavat tapahtumat löydät Vipasoudun Nimenhuuto-sivuilta.
Vipan soutajien toimintaan voit tutustua myös soutujaoston Facebook-sivuilla.
Soututiedotusta tehdään myös WhatsApp -ryhmien kautta.

Kiinnostaako soutu?

Soutu sopii erinomaisesti esimerkiksi hiihtäjille, pyöräilijöille, juoksijoille tai muiden kestävyysliikunnan harrastajille sekä crossfit-urheilijoille ja ihan tavallisille kuntoilijoille.

Uudet soutajat ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan soutuun kolme kertaa maksutta. Ota yhteyttä ja tule yhteisharjoituksiin!  Jos innostut lajista, seuran 10 euron jäsenmaksun ja soutujaoston toimintamaksun (50 € vuonna 2021) maksamalla pääset harrastamaan soutua sydämesi kyllyydestä.

Ota yhteyttä ja tule rohkeasti kokeilemaan lajia!

Kirkkoveneiden SM-kilpailut ja pienveneviesti 11.-12.9.2021 Jyväskylässä!

Kirkkoveneiden keskimatkan SM-kilpailut ja pienveneviesti on siirretty pidettäväksi syyskuun 11. – 12.9.2021. SM-kilpailun järjestää Vihtavuoren pamaus ja se soudetaan Jyväsjärvellä Jyväskylän ytimessä. Tiedote kilpailujen siirtämisestä Melonta- ja soutuliiton verkkosivuilla.

Lue lisää:

Uutiset
Soutuharjoittelu Vipassa
Soutukilpailut
Kirkkovenevuokraus ja soutuopastus
Soutajien kuvagalleria
Vipan soutujaoston yhteystiedot