Valikko Sulje

Seuran yhteinen toiminta

Seuran yhteinen toiminta

Vipan toiminnasta pääosa tapahtuu viiden lajijaoston kautta. Lisäksi seura järjestää vuosittain säännöllisesti toistuvia kaikille yhteisiä tapahtumia ja toimintaa. Tutustu ja tule mukaan!

Peurunkaillat

Vipa tarjoaa jäsenilleen kaksi kertaa vuodessa aktiviteetti-illan Peurungan kylpylässä. Tarkemmat päivämäät ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Hippo-kisat

Vipa järjestää yhteistyössä OP-Keski-Suomen kanssa Hippo-tapahtuman kaksi kertaa vuodessa: kesällä yleisurheilut ja talvella hiihdot. Tapahtumapäivämäärät ilmoitetaan lähempänä tapahtumia OP-Keski-Suomen ja Vipan sivuilla.

Sannin sisutreenit

Sannin sisutreenit on avoimet kestävyystreenit kaikille vipalaisille eri lajien harrastajille. Sisutreeneissä tehdään monipuolista kestävyysharjoittelua sekä pelaillaan ja kisaillaan. Sulan maan kaudella liikutaan jalkaisin, lumen tultua siirrytään suksille. Sisutreenit on suunnattu aikuisille ja yli 13-vuotiaille junnuille. Treeniajankohta talvikaudella 2020-2021 on tiistaisin klo 17.30-19 ja paikkana useimmiten Vihtavuoren liikuntapuisto. Lisätietoa löytyy nettisivujen kalenterista sekä ohjaaja Sannilta puh. 040-823 2661.