Valikko Sulje

Suunnistus

Uutiset

Suunnistuskauden päätöstilaisuus

Suunnistuskauden päätöstilaisuus (pikkujoulut) pidetään maanantaina 12.12. klo 18 alkaen Varjolan tilalla. Ohjelmassa on n. 45  min. mittainen lämmittelylenkki Varjolan takaisessa maastossa. Siellä on uusia mukavia ja juostavia pyöräreittejä! Omat otsalamput mukaan! Rantasauna Koskenniskan savusaunan vieressä on hyvin lämmitettynä lenkin jälkeen. Poreallas myös käytettävissä. Saunan jälkeen on tarjolla riisipuuroa ja jälkkärinä kahvit/teet kakkupalojen kera. Aikataulu: Klo 18.00 yhteislenkille lähtö. Kävely ja muu reippailu on myös mahdollista! Klo 18.30 alkaen sauna. Klo 20.00 joulupuuro ja jälkiruoka sekä vapaamuotoista jutustelua ja muisteluita menneestä kaudesta. Tarjoilujen vuoksi ennakkoilmoittautuminen 8.12. mennessä Juhalle joko s-postilla (juham.tolonen[at]gmail.com) tai muulla viestillä (puh. 0400 344 774).

Lue juttu »

Vipan syyskokous ti 29.11.2022 klo 18

Vihtavuoren pamauksen syyskokous pidetään tiistaina 29.11.2022 klo 18 Vihtavuoren koulukeskuksen ruokalassa. Kokouksessa käsitellään seuran kevätkokouksen sääntömääräiset asiat ja hyväksytään seuran toimintasuunnitelmat ja talousarvio vuodelle 2023 sekä johtokunnan kokoonpano vuodelle 2023. Kokouksessa palkitaan myös soudun parissa ansioutuneita seuratoimijoita Melonta- ja soutuliiton ansiomitaleilla. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita syyskokoukseen! Terveisin Juha Tolonen, johtokunnan puheenjohtaja ** Kokouspaikka Vihtavuoren koulu Google-kartalla    

Lue juttu »

Suunnistusliikkari 5-10 -vuotiaille alkaa 1.11.

ViPa järjestää suunnistusliikkarin 5-10 -vuotiaille lapsille, joka alkaa marraskuun alussa eli tiistaina 1.11.2022 klo 17 Vihtavuoren liikuntapuistossa. Alkavalla kaudella liikkarikertoja tulee olemaan ainakin 20. Aikataulu kokonaisuudessaan tarkentuu myöhemmin, mutta tiistaisin klo 17 liikutaan, ulkona tai yläkoulun salissa. Nyt syksyllä on tarkoitus pitää 6 liikkarikertaa (ei 6.12.) ja kevätpuolella loput. Osallistuminen ei vaadi suunnistuskokemusta eikä tähtää kilpailutoimintaan. Matalan kynnyksen liikuntatoiminta lapsille on liikkarin tavoitteena. Liikkarissa on vielä paikkoja jäljellä. Ilmoittautuminen Arto Valkoselle sähköpostiosoitteeseen arto.m.valkonen{at}gmail.com. Ilmoita lapsen nimi, syntymävuosi sekä vanhemman yhteystiedot (sähköposti+puhelinnumero). Lisäksi onko käytössä Whatsapp -sovellus viestintäryhmään liittämistä varten. Liikkariin mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kun ilmoitat lapsesi liikkariin, olethan valmis sitoutumaan apuohjaajaksi ainakin muutamille kerroille. Alle kouluikäisillä lapsilla tulee olla jokaisella kerralla huoltaja mukana. Toimintamaksu kaudelta on 40 euroa/lapsi. Sisaralennus -10 euroa. Lisäksi ViPan jäsenmaksu vuodelta 2023 kaikilta osallistujilta (tältä syksyltä ei vaadita). Tervetuloa mukaan!    

Lue juttu »