Valikko Sulje

Lapset ja nuoret

Uutiset

Vipan kesäkerhoissa riitti vilskettä

Vipan kesäkerho saatiin päätökseen viime perjantaina. Kuuden viikon aikana ehdittiin tutustua ViPan lajeihin kuten suunnistukseen, soutuun ja lentopalloon. Monet pelit, kisailut sekä leikit tulivat tutuiksi ja myös suuri aarteenetsintä ilahdutti lapsia viimeisellä viikolla. Yksi retkipäiväkin mahtui mukaan, kun iso joukko lapsia suuntasi kohti Pikkukuhaa ja Salmensiltaa. Koko porukan suosikkipuuhaksi nousivat mm. norsupallo, silmäniskumurhaaja, nouseva ruoho sekä viimeisen viikon vesisota. Meille ohjaajille tällainen kesätyö tarjoaa todella arvokasta kokemusta lasten kanssa toimimisesta ja erilaisten tilanteiden ratkaisemisesta. Oli aivan ihanaa huomata, kuinka kerhoporukasta muodostui tiivis yhteisö. Kaikkia kannustettiin eikä ketään jätetty yksin. Jos kaverille sattui jotakin pelien tiimellyksessä, niin hänen ympärilleen tultiin nopeasti auttamaan ja lohduttamaan. Ohjaajina koemme onnistuneemme tavoitteessamme, sillä joka päivä lapset lähtivät kerhosta iloisin mielin ja viimeisenä päivänä fiiliksiä kysellessä jokainen sanoi voivansa suositella kerhoa kaverille. Lapset kertoivat myös kerhosta jääneen mukava muisto, jota muistella kesäloman jälkeen. Kiitos kaikille lapsille mukavasta kerhosta sekä huoltajille yhteistyöstä. Toivottavasti nähdään ensi kesänä uudelleen!

Lue juttu »

Vipan kesäkerhot tarjoavat toimintaa koululaisten lomapäiviin

Vipan suositut kesäkerhot alkavat jälleen! Liikunnalliset kesäkerhot tarjoavat monipuolista toimintaa koululaisten lomapäivien ratoksi. Kerhot on suunnattu noin 5-13-vuotiaille lapsille eli eskari-ikäisistä eteenpäin. Tänä vuonna kesäkerhoja järjestetään ajanjaksolla 7.6.-16.7. eli kuuden viikon ajan kesä-heinäkuussa. Paikkana on Vihtavuoren liikuntapuisto ja sen lähiympäristö. Joskus retket saattavat suuntautua hieman kauemmaksikin, esim. leikkipuistoon tai metsäpoluille, mutta Vihtavuoren taajamassa kuitenkin pysytään. Kerhojen aikataulu toistuu joka viikko samana ja on seuraavanlainen: Ma klo 10–12 Ti klo 10–14 Ke klo 10–12 To klo 10–14 Pe klo 10–12 Pitkinä päivinä osallistujille tarjotaan pieni välipala, joka on mehua ja hedelmä tai keksi. Kesän liikuntakerhojen osallistumismaksu 40 €/hlö koko kerhokaudelta. Osallistua voi haluamaansa osaan kerhoista tai kaikkiin. Yhteensä tarjolla on peräti 29 kerhokertaa! Ilmoittautuminen ennakkoon kerhon ohjaajille Sanni Räisäselle tai Laura Olloselle: [email protected], 040 823 2661 [email protected], 044 012 4999 Ilmoita lapsen nimi, syntymävuosi, mahdolliset allergiat, vanhemman nimi ja yhteystiedot. Paikkoja rajoitettu määrä ja paikat täytetään osallistumisjärjestyksessä. Osallistujia ei ole vakuutettu

Lue juttu »

Vipan liikkari 4-5-vuotiaille

Vihtavuoren Pamauksen pienten lasten toiminta täydentyy tänä kesänä liikuntakerholla. Vipan liikkari on suunnattu vuosina 2016-2017 syntyneille lapsille. Ohjelmassa on liikunnan perustaitojen harjoittelua ja runsaasti leikkejä ja pelejä. Samalla opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja. Liikkari järjestetään keskiviikkoisin klo 18-18.30 Vihtavuoren urheilukentällä 9.6. alkaen. Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen sinisten kuntoilulaitteiden luona. Ohjaajina toimivat varhaiskasvatutuksen ammattilaiset Elina ja Hanna Alvoittu. Ryhmään voidaan ottaa 15 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset [email protected] Ilmoita lapsen nimi, syntymävuosi ja huoltajan yhteystiedot. Liikkari-toiminta on Vipan jäsenille maksutonta. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen Vipan sivuilta https://vihtavuorenpamaus.net/jasenyys/. Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Tervetuloa!    

Lue juttu »