Valikko Sulje

Lapset ja nuoret

Uutiset

Sannin sisutreenit jatkuvat ulkona

Sannin sisutreenit pidetään talvikaudella ulkona Vihtavuoren liikuntapuistossa. Sisutreeneissä tehdään monipuolisia kestävyys-, nopeus-, tekniikka- ja tasapainoharjoittelua suksilla tai jalkaisin, riippuen lumitilanteesta. Treenit on suunnattu noin 9–13-vuotiaille tytöille ja pojille.

Ohjaajana toimii Sanni Räisänen, puh. 040-8232661. Ilmoittautumalla Sannille voit liittyä mukaan sisutreenien whatsapp-ryhmään, jossa Sanni ilmoittaa tarkemmin viikoittaisista suunnitelmista ja tarvittavista varusteista.

Sisutreenit alkavat ma 13.1. klo 17.30 Vihtavuoren liikuntapuiston pohjoispäässä jääkiekkokaukalon kulmilta.

Tervetuloa urheilemaan uudet ja vanhat sisutreeniläiset!

Seuran toiminta keskeytetty toistaiseksi

Vipan kaikki harrastustoiminta on toistaiseksi keskeytetty koronavirusepidemian vuoksi. Laukaan kunta on perunut kaikki salivuorot ja kunnan liikuntapaikkojen käyttämisen. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista ja toiminnan palautumisesta. Seuran vuosikokous pidetään kuitenkin normaalisti ke 18.3.2020 klo18 liikuntapuiston kahviossa. Harrastus- ja kilpailutoiminnasta tulee hieman taukoa, mutta nyt on hyvä hetki liikkua itsenäisesti ja oman perheen parissa omassa lähiympäristössä. Liikunnan iloa ja terveyttä kaikille!  

Lue juttu »