Valikko Sulje

Soutu

Kirkkovenevuokraus

Kirkkovenevuokraus

Ikimuistoinen tyhypäivä, syntymäpäivät tai polttarit soutaen

Vihtavuoren pamauksen soutujaosto vuokraa kahta kirkkovenettä työ- ja harrasteryhmille Jyväskylän seudulla. Kirkkovenesoutu on erinomainen laji työhyvinvointi- ja virkistyspäivään yrityksille, oppilaitoksille, yhdistyksille ja muille harrastusryhmille. Kirkkoveneretki on myös upea aktiviteetti vaikkapa syntymäpäivä- ja polttariporukoille! Vuokraamme veneitä myös kilpailukäyttöön muille ryhmille ja seuroille esimerkiksi Jyväsjärvisoutuun ja Sulkavan suursoutuihin.

Jokainen ryhmä saa kirkkoveneen käyttöön opastuksen ja halutessaan osaavan ja innostavan perämiehen.

Vipan kirkkoveneretkien lähtöpaikka on pääasiassa Jyväsjärvellä hotelli Alban rantalaiturista Ylistönsillan vierestä. Tarvittaessa kuljetamme kirkkoveneen trailerilla haluamaanne lähtöpaikkaan.

Kirkkoveneessä 14 soutajaa ja perämies

Kirkkovenesoutu sopii monenlaisille ryhmille henkilöiden pohjakunnosta riippumatta. Kirkkoveneeseen mahtuu perämiehen lisäksi 14 soutajaa. Jotta vene liikkuu sulavasti, eikä soutaminen käy liian raskaaksi soutajille, veneessä on hyvä olla vähintään kymmenen soutajaa.

Soutajan varustus on säänmukainen ulkoiluasu, esimerkiksi tuulihousut tai pitkä- tai lyhytlahkeiset trikoot sekä lenkkikengät. Hieman pidemmille retkille tai helteisellä säällä mukaan kannattaa ottaa myös juomapullo ja halutessaan hiihtohanskat suojaamaan käsiä rakoilta.

Kiinnostuitko kirkkovenesoudusta? Ota yhteyttä: vipa.venevuokraus (a) gmail.com.

Veneiden vuokrahinnat

Kirkkoveneitä vuokraamme ryhmille hintaan 200 €/1-2 tunnin soutu (alv 0 %). Halutessanne saatte osaavan ja innostavan perämiehen, joka tuntee vesistöt ja reitit 50 €/1-2 h. Lähtöpaikkana on hotelli Alban venelaituri osoitteessa Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä. 

Kirkkoveneen kuljetus trailerilla muuhun lähtöpaikkaan neuvotellaan erikseen. Erityistilaukset ja -tiedustelut sähköpostitse vipa.venevuokraus (a) gmail.com.

Vipan soutujaoston venekalusto

Soutujaostolla on kolme kirkkovenettä, parisoutuvene ja yksinsoutuvene. Kaksi kirkkoveneistä, nimeltään Halttunen ja Miettinen valmistajiensa mukaan ovat myös seuran ulkopuolisten ryhmien kilpailu- ja vuokrauskäytössä. Pikkumusta-kirkkovene sekä pienveneet on tarkoitettu vain jaoston jäsenten käyttöön.

Jos olet kiinnostunut pienvenesoudusta tai kirkkovenesoudusta kuntoilu- tai kilpamielessä ota yhteyttä!

Kirkkovenesoutujen lähtöpaikka

Kirkkovenesoutujen lähtöpaikka on hotelli Alban venelaituri osoitteessa Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä. Kirkkoveneen kuljetuksesta trailerilla muuhun lähtöpaikkaan on sovittava erikseen.

Yhteydenotot

vipa.venevuokraus (a) gmail.com tai soita!
Soutujaoston yhteystiedot