Valikko Sulje

Sisäliikuntatauko jatkuu, ulkopelikausi käynnistyi

Laukaan kunta on viime viikolla lingonnut Vihtavuoren ja Leppäveden tekonurmilta lunta pois, minkä ansiosta kentät ovat lähes sulaneet. Vihtavuoressa päästiin tiistaina aloittamaan jalkapallon treenikausi ulkona. Räntäsade teki kentän liukkaaksi, mutta innokkaat 14-15-syntyneiden joukkue sekä 06-syntyneiden yhdistelmäjoukkue pääsivät mukavasti pelin makuun. Jalkapallon ulkokausi on siis käynnistynyt eikä sisätreenejä salissa enää jatketa.

Suunnistuksen kuntorastikausi alkaa parin viikon päästä 20.4. Vuonteelta omatoimirastein ja koronarajoituksin. Lisätietoja suunnistusjaoston Kuntorastit-alasivulta.

Laukaan kunta on päättänyt jatkaa kunnan tilojen käyttörajoituksia 18.4. saakka seuraavasti:

  • Kunnan sisäliikuntatilat pidetään suljettuina kaikelta koulun ulkopuoliselta toiminnalta. Liikuntatilojen käyttörajoitus ei koske aikuisten, lasten eikä nuorten maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoimintaa joukkue- ja kontaktilajeissa eikä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua.
  • Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna normaalisti. Ulkoliikuntapaikkojen varauksia ole peruttu. Kaikkea ulkoliikunta suositellaan koronarajoitukset huomioiden.
  • Lasten ja nuorten harrastustoiminta kunnan tiloissa on keskeytetty.

Sisäliikuntarajoitukset tarkoittavat Vipan kannalta sitä, että painonnoston ja lentopallon harjoittelu sekä sählykerhot ovat edelleen tauolla. Tiedotamme toiminnan alkamisesta heti kun tilanne selviää.