Valikko Sulje

Nuorten sählykerhot ja urheilukoulut jatkuvat muuttunein aikatauluin

Vipan lasten ja nuorten toiminnat pääsevät jatkumaan tammikuun toiselta viikolta alkaen lähes normaalisti. Noudatamme koronasuosituksia ja seuraamme Laukaan kunnan koronatyöryhmän sivuja aktiivisesti (https://www.laukaa.fi/tietoa-laukaasta/koronatiedotus/ajankohtaiset-koronasuositukset#03d3ee91). Muistetaan etenkin huolellinen hygienia ja että toimintaan saa osallistua vain täysin terveenä! Aikuisille saattajille suosittelemme maskia sisätiloissa.

Syksyllä alkaneiden sählykerhojen ja urheilukoulujen aikataulut ovat hieman muuttuneet. Urheilukoulujen kaikki ryhmät pidetään nyt peräkkäin sunnuntaisin. Kaksi ensimmäistä ryhmää treenaavat alakoulun salissa ja kolmas ryhmä yläkoulun salissa.

Sählyssä tarjoamme kummallekin ikäluokalle kaksi treenikertaa viikossa: 7-10-vuotiaiden ryhmän sählyvuorot ovat torstai- ja perjantai-iltaisin ja 11-15-vuotiaiden ryhmän sählyvuorot perjantai- ja lauantai-iltaisin.

Sählyvuorot ja urheilukoulut ovat kaikille vipalaisille lapsille ja nuorille avoimia monipuolisen liikunnan kerhoja, joihin voi tulla osallistumaan liikuntataustasta riippumatta. Tavoitteena on, että kerhot palvelisivat niin aktiivisia liikunnan harrastajia harjoittelun monipuolistamisessa kuin vähemmän liikkuvia lapsia ja nuoria tarjoamalla mahdollisuuden lähiliikuntaan mukavassa seurassa. Kerhoihin ovat tervetulleita kaiken tasoiset liikkujat. Tärkeintä on viettää mukavia liikuntahetkiä yhdessä, ja jos siinä sivussa oppii uusia taitoja ja kunto kohenee, niin mikäs sen parempaa!

 

URHEILUKOULUT

Sunnuntaisin 17.1.2021 alkaen:

Klo 14-14.45: 5-7 vuotiaat (alakoulun sali)

Klo 15-16: 8-10 vuotiaat (alakoulun sali)

Klo 16.30-17.30: 11-14 vuotiaat (yläkoulun sali)

Toimintamaksu 20e/lapsi/kevätkausi, suoritetaan Vipan tilille. Maksathan myös jäsenmaksun.

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Ohjaaja Laura Koivisto, email. [email protected], puh. 044 9925337.

 

SÄHLYKERHOT

7-10-vuotiaiden ryhmä: torstaisin klo 17-18 ja perjantaisin klo 18-19.

11-15-vuotiaiden ryhmä: perjantaisin klo 19-20 ja lauantaisin klo 18-19.

Molemmat ryhmät Vihtavuoren yläkoulun salissa.

Sählykerhot ovat vapaita sählyn pelivuoroja kaikille vipalaisille (jäsenmaksu maksettu). Ohjelmassa on aina pieni alkuverryttely/leikki, jonka jälkeen keskitytään pelailuun.

Omat mailat ja salikengät mukaan, mieluusti myös suojalasit. Muutamia mailoja on lainata, jos omaa ei vielä löydy. Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Lisätietoja: Antti Turpeinen, email. [email protected], puh. 050-3724777.

 

Tervetuloa mukaan liikkumaan – nähdään salilla!