Valikko Sulje

Uusi kerho Talviurheilutaiturit alkaa

Vipan uusi lasten ja nuorten toimintaryhmä on nimeltään Talviurheilutaiturit!

Talviurheilutaiturit-kerhossa harjoitellaan monenlaisia taitoja maastohiihdon ja luistelun parissa. Vuoroviikoin on vuorossa maastohiihtoa ensin perinteisellä tyylillä, sitten vapaalla tyylillä ja sitten on vuorossa luistelua/jääpelejä. Kokoontuminen aina Vihtavuoren urheilupuiston luistelukentän päädyssä.

Talviurheilutaitureissa on kaksi iän mukaan jaettua ryhmää, joista molemmat kokoontuvat tiistai-iltaisin:

n. 5-8-vuotiaiden ryhmä klo 17-18 ja

n. 9-12-vuotiaiden ryhmä klo 18-19.

Molemmissa ryhmissä on oletuksena, että lapsi jo pysyy itsenäisesti suksilla/luistimilla ja osaa liikkua sukset/luistimet jalassa. Pienempien ryhmässä lähdetään liikkeelle suksi- ja luistintaitojen alkeista: kaatuminen, nouseminen, kääntyminen, tasa-painon pitäminen, sauvoitta hiihtäminen, liukuminen jne. Muutaman kerran jälkeen voidaan opetella jo hieman esimerkiksi hiihtotekniikoita erilaisissa maastonkohdissa: vuorohiihto, tasatyöntö, mäen nouseminen ja mäen laskeminen. Pienenpien ryhmässä vanhempi voi olla lapsen mukana, etenkin jos lapsi tarvitsee vielä tukea ja apua välineiden hallinnassa.  Isompien ryhmissä voidaan opetella enemmän luistelun ja hiihdon tekniikoita kuin pienten ryhmässä. Pääosassa molemmissa ryhmissä on hauskat pelit ja leikit sukset/luistimet jalassa!

Toimintamaksu on 15e/osallistuja, mikä toimitetaan ViPan tilille muutaman kerran jälkeen. Maksathan myös Vipan jäsenmaksun (5e/lapsi tai 20e/perhe).

Ryhmiin voidaan ottaa ilmoittautumisjärjestyksessä 10 lasta/ryhmä. Ilmoittautua voi soittamalla tai laittamalla tekstiviestiä numeroon:

Anna Heikkilä (kerhon vetäjä), puh: 044 9874032.

Kaikenlaisia mieleen tulevia lisätietoja voi kysellä Annalta. Voit kysellä esim. kerhon sisällöstä tai esittää toiveita kerhon ohjelmaan. Jos olet epävarma, kumpaanko ryhmään lapsesi kuuluisi, voitte kokeilla molempia ryhmiä tai jutella lapsen lähtötaidoista etukäteen Annan kanssa.

Tervetuloa mukaan talviliikunnan pariin!