Valikko Sulje

Hyvää alkanutta vuotta!

Talvi tuli joululoman aikana, ja moni on päässyt siirtymään talvilajien pariin. Nautitaan lumen ja pakkasen suomista liikkumisen mahdollisuuksista, mutta muistetaan edelleen koronarajoitukset ja turvavälit kaikessa toiminnassa.

Laukaan kunta on tiedottanut, että kunnan kuntosalien ja liikuntasalien käyttörajoitukset jatkuvat. Kunnan kuntosalit pidetään suljettuna ja aikuisten yli 18-vuotiaiden liikuntaryhmät kunnan liikuntasaleissa tauolla 17.1.2021 saakka. Tarkemmat tiedot löytyvät sivulta www.laukaa.fi/korona.

 

Vipan toiminnot jatkuvat seuraavasti:

Jalkapallo: Juniorijoukkueiden treenit jatkuvat normaalisti viikolta 2 alkaen. Tarkemmat tiedot saa joukkueenjohtajilta sekä joukkueiden Nimenhuuto- ja Jopox-sivuilta.

Lentopallo: Aikuisten ryhmät ovat tauolla 17.1. saakka. Omatoimista harjoittelua.

Painonnosto: Kuntosalit ovat suljettuina 17.1. saakka. Omatoimista harjoittelua.

Soutu: Omatoimista harjoittelua.

Suunnistus: Suunnistajat harjoittelevat pääasiassa omatoimisesti. Joitakin yhteistreenejä voi talven aikana olla, ja niistä tiedotetaan suunnistajien sähköpostilistalla (ks. liittymisohjeet suunnistusjaoston sivuilta), Facebookissa ja nettisivuilla.

Sannin sisutreenit jatkuvat tiistaina 5.1.2021. Sisutreenit ovat edelleen avoimet yli 13-vuotiaille nuorille ja aikuisille. Sisutreenit pidetään suksilla Vihtavuoren liikuntapuistossa tiistaisin klo 17.30-19 niin kauan kuin lumiolosuhteet sallivat. Uudet treenajat tervetuloa!

Hiihtokoulua suunnitellaan parhaillaan – tiedotamme toteutumisesta nettisivuilla ja Facebookissa! Suunnitelmissa on myös luistelukoulu.

Urheilukoulut 5-14-vuotiaille jatkuvat viikolta 3 alkaen, ja treenipäivä on todennäköisesti sunnuntai. Tiedotamme asiasta lähipäivinä, ja treeniajat ilmestyvät myös nettisivujen kalenteriin.

Sählyt jatkuvat viikolta 3 alkaen, ja tiedotamme harjoitusajoista heti kun saamme salivuoroista varmistukset.

 

Vihtavuoren Pamaus toivottaa oikein hyvää, turvallista ja liikunnallista uuttaa vuotta kaikille jäsenilleen!

Samalla toivotamme myös uudet liikkujat tervetulleiksi mukaan toimintaamme!