Valikko Sulje

Laukaan kunnan sisäliikuntatilat suljetaan – vaikutuksia myös Vipan toimintaan

Laukaan kunnan koronaryhmä on päättänyt, että kunnan kuntosalit ja sisäliikuntatilat suljetaan ajalle 7.-21.12.2020 koronarajoitusten vuoksi. Tämä vaikuttaa oleellisesti myös Vipan toimintaan, kun koulujen salit ja kuntosalit ovat kiinni. Suurin osa Vipan sisäliikuntatiloissa harjoittelevista ryhmistä jää 7.12.2020 alkaen pidennetylle joulutauolle. Osa ryhmistä siirtyy harjoittelemaan ulos, ryhmien harjoitusajat säilyvät samoina. Kunkin ryhmän tilanteesta ilmoitetaan osallistujille tämän viikon harjoituksissa sekä joukkueiden Nimenhuuto-ryhmissä, Jopoxissa tai Facebook-ryhmissä. Jos et ole varma, miten sinun tai lapsesi ryhmän harjoittelu jatkuu, ota yhteyttä omaan ohjaajaan/valmentajaan/joukkueenjohtajaan. Myös jaostojen puheenjohtajilta voi tiedustella tilannetta.

Ulkotiloissa harjoittelevat ryhmät jatkavat toistaiseksi toimintaa normaalisti. Turvaväleihin ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota.

Kunta kehottaa seuraamaan aktiivisesti tiedotusta www.laukaa.fi/korona. Siellä ilmoitetaan, jos salit avautuvat 22.12.2020. Tiedotamme asiasta myös Vipan sivuilla ja Facebookissa. Toivotaan, että ensi vuoden alussa pääsemme takaisin myös sisäharjoitteluun!

https://www.laukaa.fi/tiedote/koronaepidemia-kiihtymisvaiheessa-liikuntatilat-suljetaan-yli-20-hengen-tapahtumat-kielletty