Valikko Sulje

Hiihtäjä Sanni Räisänen ohjaa vipalaisille kestävyystreenejä

Tervehdys kaikille! Täällä kirjoittelee Sanni Räisänen. Jo muutaman kauden ajalta tutuksi tuleissa Sannin sisutreeneissä puhaltaa tänä syksynä uudet tuulet. Aikaisempina vuosina treenit ovat olleet suunnattuja Vipan junioreille, mutta tänä syksynä myös aikuiset vipalaiset pääsevät tutustumaan kestävyysurheiluun avoimissa kestävyystreeneissä!

Sisutreeneissä ollaan tehty erilaisia kestävyysharjoituksia ja monipuolisuutta treeneihin ollaan tuotu esim. loikkien ja dynaamisten venyttelyjen avulla. Samalla kaavalla jatketaan myös jatkossa. Jokainen on tervetullut mukaan omasta kuntotasosta riippumatta. Sisutreeneissä ei kannata pelätä hikeä tai hengästymistä, koska ne tulevat varmasti tutuksi ihan jokaiselle.

Sulan maan ajan teemme jalkalenkkejä ja lumien tultua siirrymme suksille. Suksilla luvassa on mm. tekniikkaopetusta molemmilla tyyleillä!

Sisutreeneissä meillä on ollut todella hyvä yhteishenki ja välillä vatsalihakset ovat ihan kipeät nauramisesta. Toivon, että uudessakin porukassa kannustetaan kaikkia ja sparrataan toisiamme! Omasta kokemuksesta voin kertoa, että kestävyysurheilu on huomattavasti hauskempaa, kun muistaa pitää pilkkeen silmäkulmassa.

Sisutreenit ovat minulle henkilökohtaisesti hyvä lisä omaan harjoitusohjelmaan ja ne ovat tarjonneet hyvää kevyempää oheisliikuntaa arkeen. Hiihdon kisakausi alkaakin ihan hetken päästä ja tulevaan talveen lähden odottavaisin mielin. Tulevana talvena kisataankin vain Suomessa, koska koronatilanteen takia nuorten kansainvälisiä kisoja siirrettiin vuodella eteenpäin. Onneksi saamme tänä talvena kotikisat! Tulkaahan kaikki vipalaiset kannustamaan minua ja muita nuorten SM-kisoihin Jyväskylään (Laajavuoreen) 2.-3.1.2021!

SANNIN SISUTREENIT TIISTAISIN KLO 17.30-19 VIHTAVUOREN LIIKUNTAPUISTOSSA, ALKAEN 27.10. TERVETULOA KAIKKI VIPALAISET TREENAAMAAN!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Sanni Räisänen puh. 040 823 2661 tai [email protected]