Valikko Sulje

Vipa järjestää aluemestaruusuunnistukset Nojosmäessä

Vihtavuoren pamauksen suunnistusjaosto järjestää 22.-23.8. viikonloppuna suunnistuksen aluemestaruuskilpailut Leppäveden Nojosmäessä, uudella kartalla. Ohjelmassa on pitkän matkan aluemestaruuskisa lauantaina ja viestit sunnuntaina.

Lähdöt tapahtuvat lauantaina ja sunnuntaina klo 11.00 alkaen. Kilpailuihin on ilmoittautunut noin 200 suunnistajaa, joista nuorimmat kilpailevat 10-vuotiaiden rastireitillä ja vanhimmat 85-vuotiaiden sarjassa.

Nojosmäen uusi kartta on Timo Joensuun käsialaa. Maasto on pääosin mäntyvaltaista ja hyväpohjaista sekä osin avokallioista mäkimaastoa. Aluetta halkoo muutama mökkitie. Maastotyyppi soveltuu hyvin seuraavan viikonlopun SM-keskimatkan kenraaliharjoitukseksi.

Kilpailukeskus sijaitsee Nojosmäessä soramontussa. Opastus on järjestetty Vaajakoski-Leppävesi tieltä (kt 638) Laaniahontien risteyksestä.

Koronatilanteesta johtuen kisapaikalla oleskelua oman suorituksen jälkeen ei suositella. Vipa noudattaa järjestelyissä valtioneuvoston ja Suomen Suunnistusliiton määrittelemiä ohjeita tapahtumajärjestämisestä.

Kilpailujen tulosseuranta löytyy osoitteesta http://live.oriento.fi/#/results.

Lisätietoa kisasivuilla: https://vihtavuorenpamaus.net/jaostot/suunnistus/kilpailut/am-pitka-ja-viesti-kutsu/.