Valikko Sulje

Osallistu Hippo-hiihtoon omatoimisesti 13.3. mennessä

Tervetuloa osallistumaan OP Keski-Suomen omatoimisiin Hippo-hiihtoihin! ❤. Osallistu hiihtoon 13.3. mennessä!
Haluamme kannustaa toimialueemme lapsia ja nuoria liikkumaan järjestämällä perheiden iloksi omatoimiset Hippo-hiihdot. Jokainen lapsi voi hiihtää turvallisesti oman perheensä kanssa valitsemallaan ladulla. Osallistuja saa itse valita myös hiihtämänsä matkan sekä hiihtotyylin. Palkitsemme osallistujat Hippo-mitalilla ja diplomilla.
Julkaisemme mielellämme kuvia pienistä hiihtäjistä pankin some-kanavissa, joten voit lähettää meille kuvan hiihtosuorituksesta tämän ilmoittautumislomakkeen kautta. Voit myös julkaista kuvan tai videon hiihtäjästä omaan julkiseen Instagram-profiiliisi ja tägätä @op_keskisuomi – Jaamme julkaisuja, joihin meidät on tägätty.

Lisätietoja

www.op.fi/keski-suomi/hippo