Valikko Sulje

Juha Tolosesta Vipan puheenjohtaja

Vihtavuoren pamauksen vuosikokous pidettiin marraskuun lopussa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Vipan johtokuntaan valittiin uutena jäsenenä painonnostojaoston puheenjohtajana aloittava Ilpo Viitala. Pitkäaikainen jaoston puheenjohtaja ja johtokunnan jäsen Pentti Noronen jättäytyy pois johtokuntatyöstä mutta jatkaa edelleen aktiivisesti lajin parissa ja kyläaktiivina monessa asiassa. Kiitos Penalle jo tässä vaiheessa työstäsi seuran johtokunnassa, ja tervetuloa Ilpo mukaan johtokuntaan!

Vipan puheenjohtaja Salla Turpeinen jätti aiemmin tänä vuonna eropyynnön tehtävästä tultuaan valituksi Laukaan kunnan vapaa-aikajohtajan virkaan. Vuosikokous hyväksyi eron, ja näin ollen seuran puheenjohtajan nuijan otti vastaan varapuheenjohtaja Juha Tolonen. Kiitos Sallalle kehittämisen vuosista Vipan johtokunnassa, ja onnea Juhalle puheenjohtajan tehtävään!

Kokouksessa todettiin seuran johtokunnassa olevan yhteensä yli 200 vuotta seuratyökokemusta. Siinä on tärkeää kokemusta kerrakseen, mutta jatkossa tarvitaan myös uutta voimaa ja virtaa sekä nuoria mukaan seuratoiminnan pyörittämiseen. Seuratyö on antoisaa, hauskaa ja yhteisöllistä hommaa, josta toivoisi useamman innostuvan. Vipassa ei jätetä ketään uupumaan talkootyön taakan alle, vaan hommia jaetaan ja tehdään yhdessä. Jos sinua kiinnostaa tulla tutustumaan tai ottaa pieni palanen seuratyötä hoitaaksesi, voit ottaa yhteyttä keneen tahansa johtokunnan jäsenistä. Yhdessä voidaan kehittää toimintaa entistä paremmaksi ja laajemmaksi, ja kehittämisajatuksia jaostoilla jo onkin ensi vuodelle.

Vipan johtokunnan kokoonpano vuonna 2022 on seuraava: Juha Tolonen, Marjo-Kerttu Herkman, Ilpo Viitala, Ilkka Riikonen, Heli Peltola, Tapio Valkonen ja Mikko Saranen.

Hyvää uutta vuotta kaikille seuralaisille sekä yhteistyökumppaneille!