Valikko Sulje

Tytöille oma sählykerho

Vihtavuoren liikuntahallilla alkaa marraskuussa tyttöjen oma sählykerho. Vipan järjestämät salibandyn harraste-, höntsä- ja kerhovuorot ovat olleet todella suosittuja, ja tytöille on paljon toivottu omaa ryhmää. Nyt sellaista kokeillaan loppuvuoden ajan.

Kaisa Malmberg alkaa vetää tyttöjen säbäkerhoa sunnuntai-iltaisin klo 17-18 Vihtavuoren liikuntahallilla 7.11. alkaen. Mukaan tarvitsee sisäpelikengät, oman mailan ja suojalasit. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Säbäkerho on suunnattu 7-10-vuotiaille tytöille.

Säbäkerho on vipalaisille maksuton. Maksathan Vipan jäsenmaksun tai perhejäsenmaksun nettisivujen ohjeiden mukaisesti: https://vihtavuorenpamaus.net/jasenyys/.

Ilmoittautumiset Kaisalle puh. 044-3262979. Ilmoita osallistujan nimi, ikä, puhelinnumero sekä vanhemman yhteystieto.

Tervetuloa säbäämään!