Valikko Sulje

Lasten sählykerho alkaa

Vipan sählykerho lapsille alkaa lokakuun alussa, perjantaina 1.10.2021. Sählykerho on tarkoitettu noin 7-10-vuotiaille (1-4 lk.) lapsille, ja sitä pidetään perjantaisin klo 16-17 Vihtavuoren uudella liikuntahallilla.

Lasten sählykerho on matalan kynnyksen harrasteliikuntaa, jossa ei tähdätä sarja- tai kilpatoimintaan. Sählykerhossa harjoitellaan salibandyn perustaitoja (kuljettamista, syöttöjä jne.) ja pelataan runsaasti jokaisella kerralla. Alku- ja loppuverryttelyinä leikitään ja pelaillaan monenlaisia liikuntaleikkejä. Sählykerhoon voi tulla ilman aiempaa kokemusta lajista tai muista liikuntaharrastuksista. Harrastesähly sopii hyvin myös harjoittelun monipuolistamiseksi muiden lajien harrastajille. Varusteiksi tarvitaan sisäpelikengät, salibandymaila ja mieluusti suojalasit.

Sählykerholle on varattu Vihtavuoren liikuntahallista lohkot B-C. Halliin tullessa ulkokengät jätetään heti ensimmäiseen eteiseen, koska liikuntahalli on kengätön. Ulkotakit voi jättää myös eteisen naulakkoon tai viedä pukuhuoneisiin. Saliin kuljetaan vain pukuhuoneiden kautta.

Sählykerhoaä ohjaa Mikko Turpeinen. Ilmoittautumiset Mikolle sähköpostiin [email protected] Ilmoita sähköpostiviestissä lapsen nimi, vanhemman nimi sekä yhteystiedot. Mukaan voidaan ottaa 15 ensin ilmoittautunutta, loput voivat haluteessaan ilmoittautua varasijoille.

Sählykerhon toimintamaksu on 20 euroa/lukuvuosi/lapsi (sis. noin 26 treenikertaa loka-huhtikuun aikana) + Vipan jäsenmaksu 5 euroa/lapsi (tai perhejäsenmaksu 20 euroa/perhe). Toimintamaksun ja jäsenmaksun voi suorittaa seuraaville Vipan tileille:

  • KSOP 522122-46898     FI22 5221 2240 0068 98
  • Nordea 131730-53595   FI66 1317 3000 0535 95

Toimintamaksua maksettaessa viestikenttään maininta ”Sählykerho” ja lapsen nimi.

Vipan jäsenmaksua maksettaessa viestikenttään jäsenen/jäsenten nimet ja osoitetiedot.

Maksu ei sisällä vakuutusta eli osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Myös nuorille (yli 11-vuotiaat) on tarjolla oma harrastesählyvuoronsa, lauantaisin klo 18-19 Vihtavuoren liikuntahallilla. Tämä vuoro alkaa la 9.10.2021.

Tervetuloa mukaan harrastetoimintaan!