Valikko Sulje

Vipan syksyn toimintaa lapsille ja nuorille

Syyskauden toiminta pyörähtelee hiljalleen käyntiin ja kesäkausi lähenee loppuaan. Tässä infoa lasten ja nuorten suunnitellusta toiminnasta.

Jalkapallojaostolla on kaksi omaa juniorijoukkuetta sekä yhteistoimintaa lähiseurojen kanssa:

  • 2012-13 syntyneet junnut treenaavat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18 Vihtavuoren tekonurmella ja myöhemmin syksyllä kelien viiletessä Vihtavuoren uudessa liikuntahallista samoina kellonaikoina.
  • 2014-15 syntyneiden ryhmä harjoittelee tiistaisin klo 17-18 Vihtavuoren nurmella ja myöhemmin syksyllä kelien viiletessä Vihtavuoren alakoulun salissa.
  • Muissa ikäluokissa Vipa on mukana laukaalaisten seurojen yhteisjoukkueissa.
  • Nuorten avoin harrastejalisvuoro on sunnuntaisin klo 12-13 Vihtavuoren tekonurmella (syyskuun alusta alkaen).

Lentopallojaostolla ei tällä hetkellä ole junioritoimintaa, mutta seuralla on halua lähteä sitä järjestämään heti kun vetäjiä löytyy. Kerrothan siis jos tiedät jonkun joka voisi lähteä ohjaamaan junnuille lentopallokokeiluja!

Painonnostojaostolla ei ole tällä hetkellä junioritoimintaa, mutta jaoston aktiivit neuvovat mieluusti harrastuksen aloittamisesta kiinnostuneita. Vihtavuoressa on käytössä vielä vanha kuntosali nuokkarin alakerrassa ja syksyn aikana valmistuu uusi sali liikuntahallin yhteyteen.

Soutujaostolla ei ole junioritoimintaa mutta yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat ovat tervetulleita kokeilemaan kirkkovenesoutua yhteisharjoituksiin.

Suunnistusjaosto järjestää iltarasteja tiistaisin 14.9. saakka ja myös omatoimirastit jatkuvat eli karttoja voi lunastaa tiistaista sunnuntaihin Vihtavuoren ST1-asemalta. Junioreiden suunnistusharjoituksia on suunniteltu syksylle muutamia. Niistä tiedotetaan nettisivuilla ja somessa.

Harrastesählyt alkavat lokakuun alusta alkaen uudessa liikuntahallissa. 8-10-vuotiaiden vuoro on perjantaisin klo 16-17 ja yli 11-vuotiaiden vuoro lauantaisin klo 18-19.

Liikkakerho vuosina 2016-17 syntyneille lapsille jatkuu keskiviikkoisin klo 18-18.30 Vihtavuoren liikuntapuistossa.

Lisäksi Vipa on mukana järjestämässä Harrastamisen Suomen mallin toimintaa yhteistyössä Vihtavuoren koulun kanssa. Syyskuussa on tulossa myös ulkoilmatapahtuma, jossa on luvassa monenlaista liikunnallista touhua ja Vipan lajien esittelyä. Toivottavasti syksyn edetessä saamme kehitettyä uuttakin toimintaa – tulisitko sinä mukaan?

Yhteystietoja ja lisätietoja löytyy ViPan sivuilta jaostojen alta. Seuraa meitä myös Facebookissa!