Valikko Sulje

Suunnistusopastusta lapsille ja nuorille

Vipa tarjoaa kesäkuun kuntorastien yhteydessä suunnistusopastusta lapsille ja nuorille. Opastusta haluavien tulee ilmoittautua tiistaina klo 17 paikan päällä kuntorastien ohjaajille. Suunnistusopastus tapahtuu siten, että lapset jaetaan 2-4 hlön ryhmiin, jotka lähtevät ohjaajan johdolla kiertämään yhdessä kuntorastien C- tai D-rataa. Ryhmiin voi tulla mukaan myös lasten vanhemmat. Matkan varrella ohjaaja opettaa suunnistuksen perustaitoja, mm. kartan suuntaamista, reittisuunnitelman tekemistä, maaston havainnointia ja rastinottoa. Radan kiertämisessä kestää noin 1-1,5h. Yhteisiä alkuleikkejä tai -pelejä ei ole ohjelmassa. Muistetaan kuntorastien erityisohjeet eli pidetään turvavälit ja huolehditaan käsihygieniasta.

Suunnistusopastusta on tarjolla seuraavilla kuntorasteilla:

2.6. Näätämäki

9.6. Kuusa-Oitinmäki

16.6. Multamäki

23.6. Harisenmäki

30.6. Hietasyrjä

Tervetuloa oppimaan lisää suunnistuksesta!

Yhteyshenkilöt: Jari Liuha 050-5369121 ja Salla Turpeinen 044-2625910.