Valikko Sulje

Vipa palauttaa toimintaansa hiljalleen ja sovelletusti

Vipan johtokunta kokoontui tällä viikolla kuulemaan jaostojen tilannekatsauksen ja suunnittelemaan tulevien viikkojen toiminnan avaamista koronavirusrajoitusten jälkeen.

Johtokunta linjasi, että jokainen jaosto päättää toimintansa avaamisesta itsenäisesti noudattaen oman lajiliittonsa ohjeita ja suosituksia. Myös valtioneuvoston ohjeita sekä Laukaan kunnan antamia ohjeita noudatetaan tiukasti.

Tässä lyhyt yhteenveto eri lajien toiminnan palauttamisesta:

  • Jalkapallojaosto: Toiminta jatkuu 1.6. alkaen. Joukkueiden treeniohjelmasta, kenttävuoroista ja treenaamisen säännöistä kerrotaan kunkin joukkueen Nimenhuudossa tai Whatsapp-ryhmässä. Jos olet epävarma omasta tai lapsesi osallistumisesta, tai sinulla on muuta kysyttävää jalkapallon harjoittelusta, ota yhteyttä oman joukkueesi joukkueenjohtajaan tai jalkapallojaoston puheenjohtaja Antti Turpeiseen.
  • Lentopallojaosto: Lentopalloilijat eivät saaneet kesäksi Vihtavuoresta salivuoroa. Vihtavuoren beach-kentän kunnostusta toivotaan, jotta päästään pelaamaan ulkona.
  • Painonnostojaosto: Jaoston urheilijat jatkavat toimintaansa, kun Vihtavuoren kuntosali aukeaa. Uudet lajiin tutustujat tervetulleita! Kilpailuja ei ole tällä hetkellä tiedossa.
  • Soutujaosto: Soutujaosto järjestää pienvenetapahtumia, pyörälenkkejä ja sauvalenkkejä, koska kirkkoveneeseen ei toistaiseksi pääse. Harjoituksista ilmoitetaan Nimenhuudossa ja lisätietoja voi kysellä jaoston jäseniltä. Kirkkovenesoudun osalta odotetaan Suomen Melonta- ja soutuliiton päätöksiä sekä suosituksia toiminnan jatkamisesta. Lisää tietoa luvattu toukokuun aikana.
  • Suunnistusjaosto: Alkukauden kuntorastit ovat toimineet omatoimirasteina tiistaista sunnuntaihin. Kävijöitä on ollut runsaasti. Omatoimirastit jatkuvat vähintään toukokuun loppuun. Kesäkuun alussa toimintaa on tarkoitus jatkaa normaalimmin, esimerkiksi kuntorastit tiistaisin ja niiden yhteydessä suunnistuskoulu. Asiasta tiedotetaan touko-kesäkuun vaihteessa.
  • Muista Vipan kesän toiminnoista, esimerkiksi liikuntakerhoista ja tapahtumista, ei ole vielä tehty päätöksiä. Toivotaan, että pääsemme järjestämään toimintaa monipuolisesti mutta turvallisesti. Vipan toiminnasta saat tietoa näiltä nettisivuilta, facebookista sekä Laukaa-Konnevesi-lehden seuratoimintapalstalta.

Tervetuloa jatkamaan liikunnan harrastamista Vipaan tai aloittamaan ihan uusi harrastus! Vipan lajien yhteystietoja löydät jaostojen alasivuilta sekä yhteystiedot-sivulta.