Valikko Sulje

Vipan kesäkerhoissa riitti vilskettä

Vipan kesäkerho saatiin päätökseen viime perjantaina. Kuuden viikon aikana ehdittiin tutustua ViPan lajeihin kuten suunnistukseen, soutuun ja lentopalloon. Monet pelit, kisailut sekä leikit tulivat tutuiksi ja myös suuri aarteenetsintä ilahdutti lapsia viimeisellä viikolla. Yksi retkipäiväkin mahtui mukaan, kun iso joukko lapsia suuntasi kohti Pikkukuhaa ja Salmensiltaa. Koko porukan suosikkipuuhaksi nousivat mm. norsupallo, silmäniskumurhaaja, nouseva ruoho sekä viimeisen viikon vesisota.

Meille ohjaajille tällainen kesätyö tarjoaa todella arvokasta kokemusta lasten kanssa toimimisesta ja erilaisten tilanteiden ratkaisemisesta. Oli aivan ihanaa huomata, kuinka kerhoporukasta muodostui tiivis yhteisö. Kaikkia kannustettiin eikä ketään jätetty yksin. Jos kaverille sattui jotakin pelien tiimellyksessä, niin hänen ympärilleen tultiin nopeasti auttamaan ja lohduttamaan.

Ohjaajina koemme onnistuneemme tavoitteessamme, sillä joka päivä lapset lähtivät kerhosta iloisin mielin ja viimeisenä päivänä fiiliksiä kysellessä jokainen sanoi voivansa suositella kerhoa kaverille. Lapset kertoivat myös kerhosta jääneen mukava muisto, jota muistella kesäloman jälkeen.

Kiitos kaikille lapsille mukavasta kerhosta sekä huoltajille yhteistyöstä. Toivottavasti nähdään ensi kesänä uudelleen!

Terveisin Vipan kesätyöntekijät Sanni ja Laura sekä apuohjaajat Vilja, Emmi, Otto ja Minea