Valikko Sulje

Koronarajoituksia puretaan ja kesätoimintaa suunnitellaan

Laukaan kunta on tiedottanut tänään 5.5.2021 koronarajoitusten purkamisesta. Laukaan koronatyöryhmän päätöksellä rajoitukset puretaan kunnan liikuntatiloissa maanantaista 10.5.2021 alkaen. Vakiovuorot voivat siis jatkua normaalisti, ottaen huomioon hygieniaohjeet sekä AVIN:n määräykset. Vipan toiminnan osalta tämä tarkoittaa mm. sitä, että painonnostajat voivat jatkaa treenejään kuntosalilla ja lentopalloilijat pääsevät aloittamaan treenejä saleissa. Rantalentopallokauden käynnistyminen on vielä olosuhteiden osalta epävarmaa.

Vipan suunnistuksen kuntorastit ovat alkaneet omatoimirasteilla, jotka jatkuvat ainakin toukokuun ajan. Rastit ovat kierrettävissä omatoimisesti tiistaista sunnuntaihin. Lisätietoja suunnistusjaoston sivuilta. Suunnistuskoulun pitämistä suunnitellaan myöhempään kesäajankohtaan.

Vipan jalkapalloilijoiden treenit ovat olleet käynnissä jo useamman viikon. Harjoitusajat ja tapahtumat ovat esillä joukkueiden omissa palveluissa Jopoxissa ja Nimenhuudossa, ja treeneistä voi kysellä jalkapallojaoston sivujen yhteyshenkilöiltä. Kaikkiin joukkueisiin mahtuu vielä lisää pelaajia, joten tervetuloa!

Vipan soutujaosto on myös aloittanut harjoittelun ja saanut kirkkoveneet huollettua kesän koitoksia varten.

Vipan lasten ja nuorten kesätoiminnan suunnittelu on hyvässä vauhdissa. Toivottavasti koronatilanne paranee odotetusti ja pääsemme järjestämään suunniteltua toimintaa ja tapahtumia. Seuran kesätyöntekijöiksi on valittu Sanni Räisänen ja Laura Ollonen, jotka suunnittelevat ja ohjaavat kesän liikuntakerhoja sekä ohjaavat joitakin iltatreenejä. Kerhoja on suunniteltu pidettäväksi Vihtavuoren ympäristössä arkipäivisin (alustavasti klo 10-14 välillä). Tiedotamme asiasta lisää mahdollisimman pian!