Valikko Sulje

Hiihtoloma kutsuu – suurin osa Vipan toiminnoista tauolla

Keski-Suomessa vietetään ensi viikolla (vko 9) koululaisten hiihtolomaa. Myös Vipan toiminnoista suurin osa on lomaviikon ajan tauolla. Loman aikana Vihtavuoren yläkoululla tehdään myös remontointitöitä, joiden vuoksi yläkoulun sali on poissa käytöstä 1.-4.3.2021. Remontin vuoksi yläkoulun saliin ei siis voi mennä.

Hiihtoloman ajan tauolla ovat ainakin Vipan junnujen jalkapalloryhmät ja Talviurheilutaiturit. Sen sijaan Laura Koiviston urheilukoulut pidetään normaalisti sunnuntaina, samoin sählyvuorot ovat normaalisti torstaina, perjantaina ja lauantaina. Sählyjen paikka saattaa olla alakoulun sali, jos yläkoulun saliin ei remontin vuoksi pääse. Alakoulun ja yläkoulun salien sisäänkäynnit ovat onneksi vastakkain, joten osallistujat voivat tulla paikalle sisäänkäynnin tienoille, ja ohjaaja on siinä sitten kertomassa kumpaanko saliin pääsee liikkumaan.

Jos hiihtoloman jälkeinen, hallituksen suosittelema sulkutila toteutuu Laukaassa, tiedotamme sen aiheuttamista muutoksista toimintaan erikseen. Seurataan, mihin tilanne hiihtoloman aikana kehittyy. Todennäköistä on, että yli 12-vuotiaiden harrastustoiminta jää kokonaan tauolle ajalla 8.-28.3.2021.

Liikkumisen iloa ja turvallisia talvisia touhuja kaikille ensi viikkoon!