Valikko Sulje

Trimtex seura-asuja

 

Nyt on mahdollisuus tilata Pamauksen seura-asuja Trimtexiltä. Tilaukset on mahdollista tehdä maaliskuun loppuun saakka tuotteiden toimitus viikon 20 tienoilla. Takit ja housut ovat yleismalleja ja sopivat monipuoliseen liikuntaan. Lyhythihaiset paidat (kuvassa) on suunniteltu suunnistukseen, mutta sopivat toki muihinkin lajeihin.

Paitoja on mahdollista saada myös pitkähihaisena. Pitkähihaisten paitojen tilaukset 31.3. mennessä Juha Toloselle sähköpostilla (juham.tolonen{at}gmail.com), niitä ei löydy Pamauksen webshopista. Pitkähihaiset tilataan kootusti suoratilauksella Trimtexiltä.

Valitettavasti Trimtexillä ei ole enää edustajaa Suomessa, joten joudumme tyytymään kansainväliseen ja englanninkieliseen palveluun. Kts. englanninkieliset ohjeet alla. Kysykää rohkeasti kielitaitoiselta kaverilta apua jos sitä tarvitsette ja seura-asujen tilaaminen kiinnostaa.

 


Dear customer,

Please see below information about your webshop which you can share with your employees/members. To make the information more visible we have attached a picture of your team design and name which you can post together with the text below on i.e., Facebook, your website, or where you choose to share the information regarding the webshop.

Your webshop with custom sports clothing from Trimtex is now open until 31. 03. 2023 with expected delivery in week 20.

Use this link to access your webshop: https://trimtex.fi/en/search?cgid=TS0002272

Or log in with this teamcode: VihtavuorenPamaus2023

After clicking on the link above choose “Log in” if you already have an account or “Create an Account” if this is your first-time shopping at trimtex.eu. If you use your mobile phone or tablet, please scroll down to find these options.

It’s important to order before the webshop closes and we cannot add any orders afterwards.

For more information regarding how to log in and place your order in the webshop, you can watch our shopping guide video here: here.

If you are unsure of which size to choose click here: here.

After you have completed your order we will send you an order confirmation.

Don’t hesitate to get in touch with us at [email protected] if you have any questions.