Valikko Sulje

Suunnistusliikkari 5-10 -vuotiaille alkaa 1.11.

ViPa järjestää suunnistusliikkarin 5-10 -vuotiaille lapsille, joka alkaa marraskuun alussa eli tiistaina 1.11.2022 klo 17 Vihtavuoren liikuntapuistossa. Alkavalla kaudella liikkarikertoja tulee olemaan ainakin 20. Aikataulu kokonaisuudessaan tarkentuu myöhemmin, mutta tiistaisin klo 17 liikutaan, ulkona tai yläkoulun salissa. Nyt syksyllä on tarkoitus pitää 6 liikkarikertaa (ei 6.12.) ja kevätpuolella loput. Osallistuminen ei vaadi suunnistuskokemusta eikä tähtää kilpailutoimintaan. Matalan kynnyksen liikuntatoiminta lapsille on liikkarin tavoitteena.

Liikkarissa on vielä paikkoja jäljellä. Ilmoittautuminen Arto Valkoselle sähköpostiosoitteeseen arto.m.valkonen{at}gmail.com. Ilmoita lapsen nimi, syntymävuosi sekä vanhemman yhteystiedot (sähköposti+puhelinnumero). Lisäksi onko käytössä Whatsapp -sovellus viestintäryhmään liittämistä varten. Liikkariin mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kun ilmoitat lapsesi liikkariin, olethan valmis sitoutumaan apuohjaajaksi ainakin muutamille kerroille. Alle kouluikäisillä lapsilla tulee olla jokaisella kerralla huoltaja mukana. Toimintamaksu kaudelta on 40 euroa/lapsi. Sisaralennus -10 euroa. Lisäksi ViPan jäsenmaksu vuodelta 2023 kaikilta osallistujilta (tältä syksyltä ei vaadita).

Tervetuloa mukaan!