Valikko Sulje

Suunnistusliikkari 5-10 -vuotiaille

ViPan suunnistusjaosto järjestää suunnistuspainotteisen liikuntakerhon 5-10 -vuotiaille lapsille, mikäli osallistujia saadaan riittävästi. Kerho on matalan kynnyksen harrasteliikuntaa joka ei tähtää sarja- tai kilpatoimintaan, eikä aiempaa kokemusta vaadita.

Liikkari alkaa tiistaina 2.11. klo 17.00.  Tästä eteenpäin kerho kokoontuu tiistaisin samaan aikaan toukokuun loppupuolelle saakka (24 kerhokertaa). Kerho pitää lomaa joulun, talviloman (vko 9) ja pääsiäisen aikana. Syksyn viimeinen liikkari pidetään 14.12. ja joulun jälkeen jatketaan 11.1.

Ensimmäisillä kerroilla liikutaan ulkona, mutta myöhemmin on tarkoitus siirtyä alakoulun saliin. Valitettavasti uuteen liikuntahalliin emme pääse vakituisesti, mutta yritämme päästä sinne parilla kerralla kevätpuolella. Helmi-maaliskuussa liikutaan kelien salliessa myös suksilla ja huhti-toukokuussa kerhoillaan iltarastien yhteydessä. Suunnistuspainotteisuus toteutuu liikunnan yhteydessä, mutta ohessa tutustutaan myös suunnistuksen perustaitoihin ja mm. karttoihin, karttamerkkeihin sekä ilmansuuntiin. Tarjolla on siis mm. leikkejä, pelejä, temppurataa ja muita liikunnallisia harjoitteita. Kerhoa ohjaavat jaoston aktiivit. Liikkariin osallistuminen edellyttää omien huoltajien mukanaoloa siten, että alle kouluikäisillä tulee olla aina huoltaja mukana ja kouluikäisten huoltajien tulee sitoutua apuohjaajiksi joillekin kerroille. Apuohjaajan tehtäviin kuuluu ohjaajien avustaminen ja lapsien opastaminen tehtävissä. Varsinainen vetovastuu toiminnasta on ohjaajilla.

Ilmoittautumisohjeet ja osallistumismaksut löytyvät tästä. Mukaan voidaan ottaa n. 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta eikä osallistujia ole siis vakuutettu seuran puolesta. ViPan jäsenmaksu liikkariin osallistujalle on suoritettava vuodelle 2022 (maksu tammikuussa), mutta tälle syksylle sitä ei vaadita.

Mahdolliset tiedustelut ja yhteydenotot: arto.m.valkonen(at)gmail.com