Valikko Sulje

Vipan kesäkerhot tarjoavat toimintaa koululaisten lomapäiviin

Vipan suositut kesäkerhot alkavat jälleen! Liikunnalliset kesäkerhot tarjoavat monipuolista toimintaa koululaisten lomapäivien ratoksi. Kerhot on suunnattu noin 5-13-vuotiaille lapsille eli eskari-ikäisistä eteenpäin.

Tänä vuonna kesäkerhoja järjestetään ajanjaksolla 7.6.-16.7. eli kuuden viikon ajan kesä-heinäkuussa. Paikkana on Vihtavuoren liikuntapuisto ja sen lähiympäristö. Joskus retket saattavat suuntautua hieman kauemmaksikin, esim. leikkipuistoon tai metsäpoluille, mutta Vihtavuoren taajamassa kuitenkin pysytään.

Kerhojen aikataulu toistuu joka viikko samana ja on seuraavanlainen:

Ma klo 10–12

Ti klo 10–14

Ke klo 10–12

To klo 10–14

Pe klo 10–12

Pitkinä päivinä osallistujille tarjotaan pieni välipala, joka on mehua ja hedelmä tai keksi.

Kesän liikuntakerhojen osallistumismaksu 40 €/hlö koko kerhokaudelta. Osallistua voi haluamaansa osaan kerhoista tai kaikkiin. Yhteensä tarjolla on peräti 29 kerhokertaa!

Ilmoittautuminen ennakkoon kerhon ohjaajille Sanni Räisäselle tai Laura Olloselle:

  • [email protected], 040 823 2661
  • [email protected], 044 012 4999
  • Ilmoita lapsen nimi, syntymävuosi, mahdolliset allergiat, vanhemman nimi ja yhteystiedot.
  • Paikkoja rajoitettu määrä ja paikat täytetään osallistumisjärjestyksessä.
  • Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

Torstaisin kerhon erityisohjelmana on Vipa-cup! Se tarkoittaa sitä, että torstaisin kerhon kahtena viimeisenä tuntina klo 12-14 järjestetään pieniä kisailuja, jotka voivat olla esimerkiksi maastojuoksua, sprinttisuunnistusta, esterataa tai vaikkapa keppihevostelua! Vipa-cupiin kannustetaan osallistumaan, mutta jos kerholainen ei halua osallistua kisaan, voi hän toimia ohjaajien apuna kisailun järjestämisessä eli radan merkkaamisessa, ajanotossa ja kirjaamisessa sekä tietysti kannustamisessa. Näin opitaan samalla monenlaisia tapahtuman järjestämisen taitoja. Torstaiseen Vipa-cupiin klo 12-14 ovat tervetulleita myös kerhon ulkopuoliset osallistujat eli ne ovat avoimia kisailuja ihan kaikille vipalaisille, lapsille ja aikuisille. Tästä lisätietoa ja mainosta sitten lähempänä!

Lisätietoja kerhoista Vipan kesätyöntekijöiltä Sannilta ja Lauralta.

Tervetuloa mukaan liikunnallisiin kesätouhuihin hauskaan porukkaan!