Valikko Sulje

Uutuuden viehätystä sprinttivedoissa

Tänään 20.10. tarjoiltiin neljä uutta noin 0,9 km suunnistusvetoa Vihtavuoren urheilupuistossa. Väkeä olisi taas mahtunut vaikka nelinkertainen määrä mukaan. Antti Turpeinen oli päivän kiireisin uusilla radoilla, jotka vaikuttivat hieman edeltäjiään hitaammilta tai sitten superkondensaattorit ei heränneet tähän päivään. Ohessa ratakohtaiset tulokset ja väliajat.

Ensi viikolla 27.10. on sitten syksyn viimeinen suunnistusvetotreeni klo 17.00 alkaen. Sannin sisutreenit alkavatkin (myös aikuisille) myös samana päivänä klo 17.30 alkaen, joten taitaa hyvät treenit hieman mennä ensi viikolla päällekkäin. Viikosta 45 eteenpäin kannattaakin jatkaa vaikka Sannin treeneissä (Ks. ViPan Facebook). Suunnistusvedot jatkuvat sitten keväällä uudelleen.

Muistakaahan, että yösuunnistajille tarjoillaan vielä tänä syksynä tapahtumia ainakin Kurkocupin ja Jyväskylä Night Challenge:n taholta. Ei muuta kuin lamput latinkiin ja mukaan sankkaan joukkoon!

Treeniterveisin Jari