Valikko Sulje

Suunnistusvetoja tiistai-iltaisin

Hei suunnistusväki,

Ensi vuonna onkin SM-kisoja paljon tässä lähialueella:
Pitkä matka (Rasti E4), Sprintti (Juvan Urheilijat) ja viesti (Navi).
Syksyllä on hyvä aloittaa jo valmistautuminen ensi vuoteen.

SM-kisareissulla ideoimme syksyn tiistai-illoille (viikot 39-44, poislukien viikko 42) sprinttityylisen suunnistusvetotreenin, jossa rassataan erityisesti sykealueen ylärekisteriä ja nopeaa leimaustekniikkaa (Emit). Harjoitus on aina sama, jolloin oman juoksuvauhdin/sujuvuuden kehitystä on myös helppo seurata. Treeni on syksyn ajan aina Vihtavuoren urheilupuistossa klo 18.00 alkaen.

Alku- ja loppuverkkana viemme ja haemme rastit. Suunnistusvetoina juostaan väliaikalähdöllä kolme noin 0,9 km rataa lyhyellä palautuksella. Harjoitus on kaikille vipalaisille avoin ja maksuton. Ei ennakkoilmoittautumisia!

Varusteiksi A4-karttamuovi, emit-kortti (lainaan saa myös seuran kortteja), kompassi sekä suunnistusasu ja -kengät.

Treeniterveisin,

Jari